Wooncheckpunt - Bedrijven
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Onze bedrijfspanden

Blader door onze ruime collectie aan bedrijfspanden in Zuid-Limburg. Indien u meer informatie over uw object wilt kunt u uiteraard met ons contact opnemen.

Via het linker snelmenu, kunt u kiezen of u een pand wilt huren, kopen of wilt overnemen.

Alle bedrijfspanden (Kopen/Huren/Overnemen)

Heerlen - Willemstraat 15

Heerlen - Willemstraat 15 - € 249.000,- k.k.

VERKOCHT OVB: BELEGGINGSPAND Centrum van Heerlen, direct bij het station ligt dit bedrijfspand met ruime winkel + 2 appartementen.

Kerkrade - Bleijerheiderstraat 76

Kerkrade - Bleijerheiderstraat 76 - € 750,- excl. btw

TE HUUR HORECAPAND KERKRADE BLEIJERHEIDE, Cafe, eetgelegenheid, keuken en ruime zaal met toiletgroepen. Voormalig verenigingsgebouw van Bleijerheide

Dit mooie degelijke cafe-zaal bedrijf wordt inclusief inventaris te huur aangeboden voor € 1.000,00 per maand ex BTW. Er dient een huur borg van 6 maanden te worden gestort. Het pand ligt aan de doorgaande weg in de Kerkraadse wijk Bleijerheide en kent genoeg parkeergelegenheid in de naaste omgeving. Het bedrijf voldoet aan alle overheidseisen en is prima onderhouden. Het bedrijf bestaat uit een: - café - zaal - rookruimte - keuken - toiletgroepen. Mooi bedrijf voor starters. geen brouwerijverplichiting, speelautomaten verplicht.

Kerkrade - Centrum

Kerkrade - Centrum - € (alleen op aanvraag)

TE KOOP: KERKRADE-Centrum  7 verhuurde panden

De panden bestaan uit kantoren winkelpanden, woonhuis, appartementen, loods, 2 garages en 2 parkeerplaatsen en een woonhuis.

Gemiddelde rendement 8-9%

Kerkrade - Langheckweg 34 A

Kerkrade - Langheckweg 34 A - € 18000 per jaar

TE HUUR:  Bedrijvencomplex gelegen op industrieterrein ‘Dentgenbach’. Grote hal met kantoor, pantry, toilet en meterkast met alarm ca. 450m². Een bedrijfsruimte met kantoor op de begane grond  Zowel aan de voor,- als aan de achterzijde zijn royale parkeerfaciliteiten op eigen terrein.

Ligging:
Gelegen op industrieterrein ‘Dentgenbach’ op goede zichtlocatie. Perfecte bereikbaarheid door zijn centrale ligging tussen Kerkrade – Landgraaf en Heerlen. De aansluiting op de provinciale autoweg N274, N281, N299 en N300 en A76 en Duitsland 4, 44, 57 , 264  zijn zeer nabij.

 

 

Landgraaf - Amperestraat 9

Landgraaf - Amperestraat 9 - € 398000,-

LANDGRAAF: TE KOOP Schaesberg, Industrieterrein Strijthagen, nabij Snowworld, Pinkpop, Mondo Verde, staat een kantoorgebouw, op een onbebouwd verhard terrein.  10 minuten rijden naar de A76, A79, E40 en N281. Cirkel, Dusseldorf, Luik, Hasselt, Sittard-geleen.

Maastricht - Punterweg 34

Maastricht - Punterweg 34 - € 18000,-

TE HUUR MAASTRICHT BEATRIXHAVEN Ligging:
Gelegen op industrieterrein ‘Beatrixhaven’ op goede zichtlocatie. Perfecte bereikbaarheid door zijn centrale ligging aan de rand van Maastricht gelegen tussen de A2 (Maastricht- Sittard, Aken Luik Hasselt en Dusseldorf en de  Autobahn 44 en A79)

Object:
Bedrijfsruimte bestaande uit kantoor en loods gelegen op industrieterrein ‘Beatrixhaven’.

Kantoor ca. 80 m2 bevindt zich op verdieping voorzien van eigen ingang, pantry, toilet en meterkast met alarm.

Loods ca. 117m².  Zowel aan de voor,- als aan de achterzijde zijn parkeerfaciliteiten op eigen terrein.


 

Nijverheidsweg 12 - Heerlen

Nijverheidsweg 12 - Heerlen - € 6000 pj

Kantoor huren

TE HUUR: Heerlen Industrieterrein Beitel, Nijverheidsweg staat een kantoor geheel geschilderd,  voorzien van rolluiken, toilet, keuken en 3 ruime werkkamers. € 500,- per maand excl gas/water/licht

Gelegen aan de A 76, A 79 en de Bundesstrasse 4, dreilander eck Nederland, Duitsand en Belgie. Nabij de vlieghaven Aachen-Maastricht Airport. 

Bedrijfspand, 3 kantoren, keuken, hal met toilet, (parkeerplaatsen voor de deur). (ingang Heerlen Nijverheidsweg 2)  

Entree/hal voor de kantoren, meterkast, berging.