Bedrijven
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Items beginnend met K

Kerkrade - Langheckweg 34 A

Kerkrade - Langheckweg 34 A - € 18000 per jaar

Подробнее на сайте:
http://hightechcomp.ru http://live-code.ruhttp://run-pc.ru http://pro-java.ru http://pythonlearn.ruhttps://themes-wp.orghttp://collect-computer.ru http://computermonster.ruhttp://gromder.nethttp://build-biz.ruhttp://collect-pc.ru
https://python-scripts.comhttp://hardcomputer.ru http://python-3.ru http://codingway.ru

TE HUUR:  Bedrijvencomplex gelegen op industrieterrein ‘Dentgenbach’. Grote hal met kantoor, pantry, toilet en meterkast met alarm ca. 450m². Een bedrijfsruimte met kantoor op de begane grond  Zowel aan de voor,- als aan de achterzijde zijn royale parkeerfaciliteiten op eigen terrein.

Ligging:
Gelegen op industrieterrein ‘Dentgenbach’ op goede zichtlocatie. Perfecte bereikbaarheid door zijn centrale ligging tussen Kerkrade – Landgraaf en Heerlen. De aansluiting op de provinciale autoweg N274, N281, N299 en N300 en A76 en Duitsland 4, 44, 57 , 264  zijn zeer nabij.

 

 

Kerkrade - Centrum

Kerkrade - Centrum - € (alleen op aanvraag)

TE KOOP: KERKRADE-Centrum  7 verhuurde panden

De panden bestaan uit kantoren winkelpanden, woonhuis, appartementen, loods, 2 garages en 2 parkeerplaatsen en een woonhuis.

Gemiddelde rendement 8-9%

Kerkrade - Bleijerheiderstraat 76

Kerkrade - Bleijerheiderstraat 76 - € 750,- excl. btw

TE HUUR HORECAPAND KERKRADE BLEIJERHEIDE, Cafe, eetgelegenheid, keuken en ruime zaal met toiletgroepen. Voormalig verenigingsgebouw van Bleijerheide

Dit mooie degelijke cafe-zaal bedrijf wordt inclusief inventaris te huur aangeboden voor € 1.000,00 per maand ex BTW. Er dient een huur borg van 6 maanden te worden gestort. Het pand ligt aan de doorgaande weg in de Kerkraadse wijk Bleijerheide en kent genoeg parkeergelegenheid in de naaste omgeving. Het bedrijf voldoet aan alle overheidseisen en is prima onderhouden. Het bedrijf bestaat uit een: - café - zaal - rookruimte - keuken - toiletgroepen. Mooi bedrijf voor starters. geen brouwerijverplichiting, speelautomaten verplicht.