Wooncheckpunt - Ons nieuws
Подробнее на сайте: https://catchcomputer.ru https://computertab.ruhttps://ddauto.ru https://dircomputer.ruhttps://repairurauto.ruhttps://autotodrive.ruGo to top of pagehttps://avtoforward.ruhttps://freshcomputer.ruhttps://init-pc.ru
https://proavtoremont.ruhttps://runcomputer.ruGo to top of pagehttps://oncomputer.ruhttps://clearcomputer.ru https://controlcomputer.ruhttps://robustauto.ru

DE MAKELAAR DIE ECHT ONTZORGT !

DE MAKELAAR DIE ECHT ONTZORGT!

Een woning kopen of verkopen is spannend, voor elke betrokken partij!
Of vader of moeder overleden en nu moet het huis verkocht en leeggeruimd worden.
U woont niet in de buurt.
Er moet veel geregeld worden en er komt een hoop op je af.
In deze tijden heb je behoefte aan een makelaar die zorgen van je overneemt, ofwel die je ontzorgt!

Wooncheckpunt Makelaars makelaar voor Landgraaf, Heerlen, Kerkrade, Brunssum, Nuth, Voerendaal en omstreken is daar de perfecte partij voor.
Wij ontzorgen u in het volledige proces en op welk aspect dat u maar wilt.
 
Wij begeleiden u waar gewenst van A tot Z.
Een aantal voorbeelden zijn:
  • Het aanbevelen van de juiste financieel adviseur die aansluit bij uw situatie;
  • Het vinden van de juiste notaris;
  • Het aanbevelen van de juiste adviseur voor het afsluiten of oversluiten van uw verzekeringen die passen bij de nieuwe situatie;
  • Het aanbevelen van de juiste bouwkundig adviseur zodat je weet wat je koopt!;
  • Het opvragen van offertes voor het juiste verhuisbedrijf;
  • Het adviseren bij de aanvraag van bouw- of verbouwings- vergunningen
  • Het aanbevelen van verbouwingsdeskundigen, voor welke verbouwing heb je welke deskundige nodig.
Wilt u meer weten? Bel ons op 045-5330487 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gratis waardebepaling voor uw woning in de regio Parkstad Limburg!

Overweegt u de verkoop van uw woning of appartement in Parkstad e.o zoals in Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, Brunssum, Onderbanken, Voerendaal en Simpelveld en omgeving en wenst u een indicatie van de verkoopwaarde van uw woning op dit moment? Om vast te stellen wat de mogelijke verkoopwaarde van uw woning, appartement of bedrijfsruimte in Parkstad e.o. is, kunt u een gratis waardebepaling laten uitvoeren door Wooncheckpunt Makelaars te Landgraaf. 

Waardebepaling
Een waardebepaling is een indicatie van de mogelijke verkoopwaarde en is dus geen taxatie. Wanneer u een taxatierapport nodig heeft voor uw woning kunnen wij u ook van dienst zijn. Neem eens vrijblijvend contact met ons op en maak persoonlijk kennis met Wooncheckpunt Makelaars te Landgraaf.

Neem contact op via de telefoon, via het contactformulier of direct via e-mail:
045-5330487 / contactformulier / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gratis Waardebepaling. Vraag snel een gratis waardebepaling aan voor uw woning! Aanvragen 

Vraag een gratis verkoopadvies aan.

Voor de gratis waardebepaling kunt u zich ook aanmelden via deze speciale website. Als u direct contact met ons opneemt per email/contactformulier, dan vragen wij u graag uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden met als onderwerp "waardebepaling".

Parkstad is uitgeroepen tot beste toeristische bestemming ter wereld.

Parkstad is uitgeroepen tot beste toeristische bestemming ter wereld.

Daar wil je toch wonen via www.wooncheckpunt.eu

 

De Zuid-Limburgse regio kreeg de prijs op de WTTC-conferentie in het Amerikaanse Dallas, de grootste conventie in de toerismebranche.

Mijngebied
Parkstad won de prijs vanwege de succesvolle overgang van industriegebied naar toeristische regio. Het voormalige mijngebied besloot in de jaren negentig om zich te richten op het toerisme. Met onder meer Snowworld, Mondo Verde, Gaia Park en de Museumboulevard heeft Parkstad dat mijnverleden ingeruild voor een toekomst op toeristisch gebied. Parkstad werd verkozen boven de Zwitserse nationale parken en het Zuid-Afrikaanse Kaapstad. Er hadden zich 157 regio's gemeld als kandidaat voor de toeristische hoofdprijs.

Euforisch
VVV-directeur Anya Niewierra reageert euforisch bij L1: "Nu gaan de journalisten komen, daar gaan ze internationaal over praten, we komen op de covers van de reisbladen. Is dat niet super?"

'Streek staat op wereldkaart'
Gedeputeerde Eric Geurts vindt vooral de waardering voor de regio fantastisch. "Ik kom uit die streek, ik weet hoe moeilijk de regio het heeft gehad. Ik ben er lang genoeg bestuurder geweest", aldus Geurts, die eerder wethouder was in Brunssum. "De streek staat nu op de wereldkaart."

Waardering
Wethouder Kelly Regterschot uit Landgraaf ziet de prijs als waardering voor het vele werk van de mensen in Parkstad. "We kunnen vandaag echt zeggen dat we trots zijn op wat we hebben bereikt, en dat anderen die trots delen."

'Dit is de beloning'
Anya Niewierra vindt dat de durf van de bestuurders in Parkstad is beloond. "Twintig jaar geleden had het Heuvelland een groot probleem in het toerisme. De regio zocht faciliteiten waar toeristen het hele jaar door terecht konden. De gemeenten in Parkstad staken toen de vinger op, in een periode die ambitie zeker niet vanzelfsprekend was. Het heeft fantastisch uitgepakt, en dit is de beloning." 

Wij zoeken woningen voor onze relaties !!!!!!

Wij zijn naarstig op zoek naar woningen te koop, types bungalows, patiobungalows, semibungalows.

Weet u iemand die zijn woning te koop aan wil bieden bel 0455330487 of mail ons naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

GRATIS WAARDEBEPALING.

Vraag een gratis verkoopadvies aan.

Verder zijn wij op zoek naar HUURWONINGEN tot € 720,- huur per maand in Landgraaf, Heerlen en Parkstad regio.

Bel ons op 0455330487.

Ook zijn wij op zoek naar een huis met oostenrijkse, bayerische sferen voor een relatie. Bel ons even 045-5330487

www.wooncheckpunt.eu

0455330487

 

Energielabel verplicht bij verkoop van uw woning

In januari en februari 2015 hebben alle huiseigenaren, die nog geen energielabel hadden, een voorlopig energielabel per post thuis gestuurd. Dit is gebaseerd op het bouwjaar van de woning en is voor enkele tientjes te corrigeren voor genomen maatregelen en eenvoudig online via enkele vragen om te zetten in een definitief energielabel (zie onder). Bij verkoop of nieuwe verhuur is een definitief label nodig op straffe van een boete van maximaal 405 euro.

Lees meer

Meer artikelen...

  • 1
  • 2