Wooncheckpunt - (Huur) Appartementen
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Onze (Huur)Appartementen

Blader door onze ruime collectie aan (huur)appartementen in Zuid-Limburg. Indien u meer informatie over uw object wilt kunt u uiteraard met ons contact opnemen.

Via het linker snelmenu, komt u direct bij de objecten met uw wensen uit.

Alle appartementen

Kerkrade, Markt 37B - € 720,-

VERHUURD; Kerkrade Markt 37 B, appartement op de 2e en 3e etage (geen lift) 

Het appartement bestaat uit een woonkamer, keuken, 3-4 slaapkamers.

LET OP: Beschikbaar vanaf 15 februari 2018

Hal, trap naar de 2e en 3e verdieping

Hal met voordeur

Toilet: 0,93 x 1,45 

Woonkamer: 3,73 x 5,14

Keuken: 3,10 x 2,97

Slaapkamer: 1) 2,32 X 2,91, 2) 2,37 X 2,93 , 3) 6,79 4)2,51 3,73 X 5,10 

Badkamer: 1,69 x2,40 

Bijzonderheden: Kunststof kozijnen dubbele ramen.

Het gehele appartement wordt op dit moment gerenoveerd en is rond 15 februari 2018 gereed voor bewoning.

Bergruimte in de Kelder: n.o.t.

AAN DEZE PRESENTATIE KUNNEN GEEN RECHTEN WORDEN ONTLEEND. De maten en prijzen zijn circa maten en prijzen 

Overleggen van: Kopie paspoort, arbeidsovereenkomst, loonstroken, bankafschriften,  werkgeversverklaring, IB 60 formulier en eventueel Verklaring Goed Gedrag. Borg 3 maanden

Kerkrade - Kapellaan 1

Kerkrade - Kapellaan 1 - € 625,-

TE HUUR VANAF AUGUSTUS 2020 Kerkrade-Centrum, Kapellaan 1

In de dynamische grensgemeente Kerkrade. Een gezellige stad waar het goed wonen is. Kerkrade biedt een ruim winkelaanbod en vele recreatiemogelijkheden. Het complex aan de Kapellaan is zeer aantrekkelijk gelegen aan de Markt van Kerkrade. Nabij de Kerk, Zwembad, Sportschool, winkels en restaurants en veel gezellige terrassen.

Goed bereikbaar met het openbaar vervoer (NS-Station)(Arriva bus) is op loopafstand bereikbaar en tevens is het complex prima gelegen ten opzichte van de verschillende uitvalswegen. Het complex is gelegen aan de Kapellaan wat het een veilige en rustige ligging geeft. Het complex bestaat uit café/bistro met feestzaal en vergaderlokalen en 7 appartementen verdeeld over 3 woonlagen. De woonlagen zijn ontsloten door een trap en lift

Landgraaf - Sunplein 21

Landgraaf - Sunplein 21 - € 700,-

VERHUURD  binnen 2 dagen: LANDGRAAF, NIEUWENHAGEN, SUNPLEIN 21,  1e etage

Ligging: Landgraaf, Nieuwenhagen, Sunplein, nabij Winkelcentrum Op de Kamp, ligt dit RUIME, mooie, appartement op de 1e verdieping met 2 slaapkamers., woonkamer, keuken, badkamer, berging

De woonoppervlakte is 82m2.  Het appartement werd onlangs gerenoveerd 2020 en is uitstekend afgewerkt, goed onderhouden en instap klaar. Nieuwe CV, Nieuwe laminaat, Nieuw toilet, geheel geverfd.

 

LET OP: documenten aanleveren: 3 recente loon stroken, borg 3 x maanden huur, Loon op bankrekening, kopie paspoort, eventueel Verklaring omtrent Gedrag, werkgeversverklaring, verhuurdersverklaring, IB 60 belastingformulier. 

Interesse vul het formulier in op deze site
De huurovereenkomst is eerst tot stand gekomen, nadat verhuurder en huurder de huurovereenkomst hebben ondertekend. Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website-informatie staat die niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verhuurd.

Heerlen - Zeskant 53

Heerlen - Zeskant 53 - € 740

VERHUURD: Heerlen - Zeskant. Appartement Op loopafstand van het centrum van Heerlen ligt, op de 1e verdieping ( 3e woonlaag), dit sfeervol goed onderhouden appartement met balkon, 2 slaapkamers en 3 bergingen. Het ligt in een rustige woonomgeving

Landgraaf - Heigank 53

Landgraaf - Heigank 53 - € 850,-

TE HUUR: Vanaf 15 maart 2021, Landgraaf, Nieuwenhagen, Appartement Landgraaf Heigank 53, op 1e verdieping (bovenverdieping 1e en 2e etage). De tussenwoning is gelegen in Nieuwenhagen gemeente Landgraaf. Achterzijde grenst aan de velden van de Voetbalclub FC Landgraaf. De N300 buitenring geeft goede ontsluiting via naar Heerlen/Aken, Sittard-Geleen/Eindhoven en Maastricht goed bereikbaar.

De HC AFCENT en Vliegbasis AWACS op ongeveer 15 auto minuten. De Mc Donalds 5 minuten.

De woning ligt op loopafstand van het Artsencentrum met apotheek, Winkelcentrum Op de Kamp. De  wandel- en recreatiegebieden zoals Brunssummerheide en Tevenerheide, ook op loopafstand. Een busverbinding is voorhanden en de basisschool nabij.