Wooncheckpunt - (Koop) Appartementen

Onze (Koop)Appartementen

Blader door onze ruime collectie aan (koop)appartementen in Zuid-Limburg. Indien u meer informatie over uw object wilt kunt u uiteraard met ons contact opnemen.

Via het linker snelmenu, komt u direct bij de objecten met uw wensen uit.

Alle woningen

Brunssum - Julianastraat 7 D 6

Brunssum - Julianastraat 7 D 6 - € 216000,-

Подробнее на сайте: https://zedconstruct.ruhttps://buildthehouse.ruhttp://repair-yourself.ruhttps://thehousebuilder.ru
https://sdelaisvoidom.ru https://inedvijimosti.ruhttps://primohouse.ru https://econedvijimosti.ru
https://buildbighouse.ruhttps://currenthouse.ruhttps://houseconstruct.ru https://daoconstruct.ru https://fullconstruct.ruhttps://dohomebuild.ru https://samsdelairemont.ru

VERKOCHT OVB TE KOOP: BRUNSSUM, Julianastraat 7 D 6, Complex “Prinsenhof” Een bijzonder fraai Penthouse Type D2 (2 verdiepingen) met parkeerplaats in de garage en berging. Het complex is rustig gelegen EN op loopafstand van het Centrum. Nabij een wandelgebied Brunssummerheide, Brunssum Centrum winkels en scholen. Uitvalswegen “Buitenring” naar Nuth, Sittard, Landgraaf, A79 richting Maastricht en A76 richting Eindhoven. Afcent Headquaters op fietsafstand.

Het penthouse ligt op de 4e verdieping, te bereiken met een lift; heeft een hal, badkamer, 2 ruime slaapkamers, 1 berging, keuken en woonkamer en balkon. 1e verdieping te bereiken via VIDE en vaste trap in de woonkamer naar 2 kamers waarvan 2e slaapkamer de andere is een ruime berging met het recirculatiesysteem en de eigen cv-ketel Het appartementencomplex werd gebouwd in 2002 en het appartement/penthouse heeft een ruime woonoppervlakte van 126 m2.

Het is een energiezuinige woning met energielabel A. Duurzaam gebouwd een heeft de status energiezuinig en duurzaam gebouwd.

Nuth - Parklaan 15

Nuth - Parklaan 15 - € 120.000,- k.k.

ONDER BOD

TE KOOP: Nuth ( nabij het centrum,) 3 slaapkamer appartement met lift en balkon .(huur + servicekosten + voorschot stookkosten)

Heerlen - Zeskant 53

Heerlen - Zeskant 53 - € 89.000,- k.k.

TE KOOP Ligging: Heerlen - Zeskant. Op loopafstand van het centrum van Heerlen ligt, op de 1e verdieping ( 3e woonlaag), dit sfeervol goed onderhouden appartement met balkon, 2 slaapkamers en 3 bergingen. Het ligt in een rustige woonomgeving

Kerkrade - Sint Pieterstraat 264 A

Kerkrade - Sint Pieterstraat 264 A - € 109000,- k.k.

TE KOOP:  Appartement geheel gerenoveerd, hal, woonkamer, badkamer en 2 slaapkamers, parkeerplaats op de begane grond. VERHUURD € 7800,- per jaar huuropbrengst