Wooncheckpunt - (Koop) Appartementen

Onze (Koop)Appartementen

Blader door onze ruime collectie aan (koop)appartementen in Zuid-Limburg. Indien u meer informatie over uw object wilt kunt u uiteraard met ons contact opnemen.

Via het linker snelmenu, komt u direct bij de objecten met uw wensen uit.

Alle woningen

Heerlen - Dillegaard 107

Heerlen - Dillegaard 107 - € 139000,-

Подробнее на сайте: https://zedconstruct.ruhttps://buildthehouse.ruhttp://repair-yourself.ruhttps://thehousebuilder.ru
https://sdelaisvoidom.ru https://inedvijimosti.ruhttps://primohouse.ru https://econedvijimosti.ru
https://buildbighouse.ruhttps://currenthouse.ruhttps://houseconstruct.ru https://daoconstruct.ru https://fullconstruct.ruhttps://dohomebuild.ru https://samsdelairemont.ru

TE KOOP: Heerlen, Dillegaard 107, in de geliefde Heerlense wijk Douve Weien bieden wij u dit keurige, instapklare, appartement aan. Het appartement is uitstekend geschikt voor jong en oud.

Alle voorzieningen op wijkniveau, zoals wijkcentrum, winkels, scholen liggen op loopafstand in de Weerden Poelmanstraat of Welten.

Het centrum van Heerlen is, net zoals het wandelgebied in de wijk Benzerade en Welten met de Weltervijver, Weltermolen, ook op loopafstand te bereiken.

Verbindingswegen naar Duitsland en België zijn snel bereikbaar.

INSTAPKLAAR uitstekend onderhouden!!! AANVAARDING IN OVERLEG

 

 
 
 
 
 
Brunssum - Julianastraat 7 D 6

Brunssum - Julianastraat 7 D 6 - € 216000,-

VERKOCHT OVB TE KOOP: BRUNSSUM, Julianastraat 7 D 6, Complex “Prinsenhof” Een bijzonder fraai Penthouse Type D2 (2 verdiepingen) met parkeerplaats in de garage en berging. Het complex is rustig gelegen EN op loopafstand van het Centrum. Nabij een wandelgebied Brunssummerheide, Brunssum Centrum winkels en scholen. Uitvalswegen “Buitenring” naar Nuth, Sittard, Landgraaf, A79 richting Maastricht en A76 richting Eindhoven. Afcent Headquaters op fietsafstand.

Het penthouse ligt op de 4e verdieping, te bereiken met een lift; heeft een hal, badkamer, 2 ruime slaapkamers, 1 berging, keuken en woonkamer en balkon. 1e verdieping te bereiken via VIDE en vaste trap in de woonkamer naar 2 kamers waarvan 2e slaapkamer de andere is een ruime berging met het recirculatiesysteem en de eigen cv-ketel Het appartementencomplex werd gebouwd in 2002 en het appartement/penthouse heeft een ruime woonoppervlakte van 126 m2.

Het is een energiezuinige woning met energielabel A. Duurzaam gebouwd een heeft de status energiezuinig en duurzaam gebouwd.

Heerlen - Zeskant 53

Heerlen - Zeskant 53 - € 89.000,- k.k.

TE KOOP Ligging: Heerlen - Zeskant. Op loopafstand van het centrum van Heerlen ligt, op de 1e verdieping ( 3e woonlaag), dit sfeervol goed onderhouden appartement met balkon, 2 slaapkamers en 3 bergingen. Het ligt in een rustige woonomgeving

Kerkrade - Sint Pieterstraat 264 A

Kerkrade - Sint Pieterstraat 264 A - € 109000,- k.k.

TE KOOP:  Appartement geheel gerenoveerd, hal, woonkamer, badkamer en 2 slaapkamers, parkeerplaats op de begane grond. VERHUURD € 7800,- per jaar huuropbrengst