Wooncheckpunt - (Koop) Woningen
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Onze Koopwoningen

Blader door onze ruime collectie aan koopwoningen in Zuid-Limburg. Indien u meer informatie over uw object wilt kunt u uiteraard met ons contact opnemen.

Amstenrade - Hoofdstraat 40 - € 297000,-

TE KOOP: Gemeente Beekdalen ( in Amstenrade), Hoofdstraat 40.  Op een uitstekende locatie gelegen aan een doorgaande weg, nabij het winkelgebied ligt deze ruime woning. De woning is GESCHIKT VOOR DUBBELE BEWONING, (bv MANTELZORG). De woning ligt nabij de N 300, Sittard en Brunssum, A76.

Het is een vrijstaand gekoppelde/woning met een ruime beneden en bovenwoning, 3 etages woon mogelijkheid, met een kelder, tuin, binnenplaats met een overkapping,

Verder 4 garagescarport voor 2 auto’s.  Een ruime woning met 4 woonlagen.

 Souterrain: Ruime kelder/bar. Gewelfde kelder met bar, betegeld met verwarming

Brunssum - Akerstraat 153-161

Brunssum - Akerstraat 153-161 - € 125000

Vakantiebungalow

VERKOCHT: BRUNSSUM, Akerstraat 153, Landgoed Brunssheim bungalow 161 vakantiebungalow/belegging

De Vakantiebungalow ligt op het Landgoed Brunssheim, is gelegen op de Brunssumerheide in de gemeente Brunssum. Het prachtige gelegen park ligt op een rustige locatie en men kan direct naar de Brunssummerheide waar men heerlijk kan fietsen en wandelen in het park van natuurmonumenten.

De centrale ligging van het park in Zuid- Limburg geeft ook mogelijkheden om uitstapjes te maken naar Maastricht, Hasselt, Luik, Brussel(België) en Aken, Keulen, Düsseldorf (Duitsland) ca. 60 minuten van het park. Daarnaast liggen op korte afstand een aantal attractieparken als: o.a. Gaia Zoo, Continium en Snow World. Tevens ligt op 10 minuten rijden de prachtige 18 holes openbare Golfbaan Brunssumerheide. Ook ligt er vlakbij een mooi natuurbad c.q. zwemvijver op het park.
Deze compleet geheel ingerichte recreatiewoning type Velthorst is een prachtige 6 persoons woning (met 1 badkamer en 3 slaapkamers) met maar liefst 60 m2 woonoppervlakte gelegen op een aantrekkelijke locatie op het park Brunssheim.

Algemeen Chalet type Velthorst (ingericht, onderhoudsvrij, duurzame materialen, robuust uiterlijk) (te koop met alle roerende zaken in en buiten het Chalet). Gelijkvloers, Oppervlakte: 60 m², Perceel oppervlakte (282m2 kadaster B7450 gehuurd), Rookvrij.

Brunssum - Iepenstraat 28

Brunssum - Iepenstraat 28 - € 210000,-

VERKOCHT binnen 2 WEKEN: Brunssum, Iepenstraat 28 2/1 kap woning met garage

In de zeer geliefde wijk van Brunssum, “Kruisberg”. nabij Brunssummerheide en Brunssum centrum gelegen,  Afcent HK Brunssum, N 300, en de autosnelwegen. De woning kijkt uit op een mooi aangelegd park. het Hemelder. Geen bebouwing meer voor U !

Wij mogen u dit mooie INSTAPKLARE-woonhuis, 2/1 kap met woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, badkamer, zolder, bijkeuken, garage, berging en een mooi aangelegde voor- en achtertuin op een ruim perceel aanbieden.

De woning is gebouwd in 1956 kenmerkt zich door een groot gebruiksoppervlakte van 118m2 met een voorlopig nog niet aangepast energielabel.

De woning is door de huidige eigenaren uitstekend verzorgd als eerste bewoners. Instapklaar schilderijen afhalen en weer ophangen. Vanuit de verzorgd aangelegde voortuin en achtertuin met oprit is er via de zij ingang en garage toegang.

Al met al dus zeker een kijkje waard!

 

Brunssum - Maastrichterstraat 19

Brunssum - Maastrichterstraat 19 - € 179000,-

VERKOCHT : Brunssum, Maastrichterstraat 19, (nabij populaire woonwijk Kruisberg) en op loopafstand van het Centrum en alle voorzieningen, ligt deze mooie tussenwoning 3 slaapkamers, tuin met veel privacy en op het zuiden, met ruime garage.                VERRASSENDE, RUIME WONING MET VRIJSTAANDE RUIME GARAGE.

Brunssum - Maastrichterstraat 50

Brunssum - Maastrichterstraat 50 - € 179000

VERKOCHT : Brunssum, Maastrichterstraat 50, (nabij populaire woonwijk Kruisberg) en op gunstige gelegen,  loopafstand van het Centrum van Brunssum met alle voorzieningen, ligt deze mooie 2/1 kap woning met  slaapkamers op de 1e verdieping en een ruime 4e slaapkamer met  dakkapel op de zolder die met een vaste trap te bereiken is. Diepe tuin(25m) bereikbaar via het terras en de zijingang, op het noorden. De Maastrichter straat wordt in 2020 verkeersluw gemaakt.                                   

Eygelshoven - Willem Alexanderstraat 30

Eygelshoven - Willem Alexanderstraat 30 - € 170000,-

VERKOCHT: EYGELSHOVEN (gemeente Kerkrade) een goed onderhouden verzorgde woning met 3 slaapkamers, badkamer, keuken, balkon, ruime inpandige garage, geheel beklinkerde terrassen, ruime, zonnige tuin, voorzijde en achterzijde van het pand. 

Parterre: Tuin:(ca 7.09*6,70) met toegang tot garage en oprit. Ruime zonnige beklinkerde tuin  Onderhoudsvriendelijk voor-en achtertuin

Garage: (ca 5,98*2,80) met aansluiting voor wasmachine en droger. Luik voor kruipruimte aanwezig.

Heerlen - Montgomerystraat 6

Heerlen - Montgomerystraat 6 - € 235000,-

ONDER BOD: Heerlen, Montgomerystraat 6  een vrijstaande, geschakelde woning,  met 3 slaapkamers, badkamer, garage, een betegelde tuin op het zuiden.  In de zeer geliefde wijk Heerlerbaan. Op goede en kindvriendelijke locatie  gelegen woonhuis. - Scholen voor basisonderwijs liggen in de buurt en het centrum van Heerlen met   alle voorzieningen ligt op enkele fietsminuten gelegen.
- Uitstekende aansluiting op verbindingswegen N300 en A76 naar Aachen, Maastricht   of A2 Eindhoven.
- In de buurt van 2 winkelgebieden (De Bautsch en Heerlerbaan) supermarkten, winkels, ziekenhuis, snelwegen en bus

15 minuten van Afcent Brunssum (8,8 km en 16 km) 25 minuten van AWACS Geilenkirchen (D)

Opmerking: De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst is eerst tot stand gekomen, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie over onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend!
Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website-informatie staat die niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.

Heerlen - Rietveldstraat 7

Heerlen - Rietveldstraat 7 - € 195000,-

Ruime tussenliggende woning

VERKOCHT Heerlen Rietveldstraat 7 tussenliggend ruime woning
In de populaire woonwijk Nieuw Husken ligt deze uitgebouwde riante woning aan de rand van het park. Deze uitstekend geïsoleerde woning heeft vier slaapkamers (dakkapel), een luxe badkamer, een grote woonkamer en een leefkeuken in de aanbouw. Een schuifpui leidt naar de onderhoudsvriendelijke achtertuin met houten tuinhuis. Alle basisvoorzieningen en de uitvalswegen liggen in de nabijheid en de wijk is bijzonder kindvriendelijk aangelegd.


Heerlen - Sikkelhof 3

Heerlen - Sikkelhof 3 - € 290000,- k.k.

INSTAPKLAAR

VERKOCHT OVB BINNEN 7 dagen HEERLEN, Sikkelhof 3: In de wijk Heerlerbaan. Op goede en kindvriendelijke locatie gelegen (woonerf met uitzicht op park) half vrijstaand (2/1 kap) woonhuis met o.a. 3 slaapkamers, 4e ruime kamer op de afgewerkte zolder, garage. Een fraai onderhouden betegelde tuin. 
Het pand verkeert in goede staat van onderhoud en is in-stap-klaar.

Heerlen - Sint Franciscusweg 24

Heerlen - Sint Franciscusweg 24 - € 260000,-

VERKOCHT BINNEN 14 DAGEN: Heerlen, Sint Franciscusweg 24, staat deze luxewoning met stadstuin

Heerlen, Centrum, Sint Franciscusweg 24, ligt deze tussenliggende luxe afgewerkte woning met ruime patiotuin. De woning is luxe uitgevoerd. En instap klaar. Op loopafstand van Heerlen Centrum, Aambos en het wandelgebied aldaar. Het Grotiusscollege en Bernadinuscollege, het Winkelcentrum Heerlen liggen ook in de directe omgeving op loopafstand, Nabij de uitvalswegen, provinciale en autosnelwegen Maastricht, Heerlen, Geleen, Aken en Hasselt.

Een luxe uitgevoerd en instap klare tussengelegen woonhuis, 4-5 RUIME slaap- werkkamers, luxe badkamer, luxe keuken, luxe toilet, ruime woonkamer met open haardkachel. Uitstekend geschikt voor starters en gepensioneerden.

Een aangelegde onderhoudsvriendelijke stadstuin met berging. Het hele pand is bijna geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas. De woning is, instap klaar en luxe uitgevoerd en uitstekend onderhouden.

 

Heerlen - Zwollestraat 6

Heerlen - Zwollestraat 6 - € 156000

VERKOCHT binnen 14 dagen: Heerlen Zwollestraat 6, mooie tussenliggende woning, Nabij het Centrum van Heerlen. Leuke goed afgewerkte starterswoning met 3 slaapkamers, tuin, overkapping en kelder(2 kamers). Instapklaar en goed onderhouden.

Landgraaf - Engweide 18

Landgraaf - Engweide 18 - € 290000

VERKOCHT BINNEN 14 DAGEN: Landgraaf, Engweide 18, SCHAESBERG, ligt dit, uitstekend onderhouden, half vrijstaande, zeer grote woonhuis met aanbouw, inpandige verlengde garage, halfgesloten carport, zolderkamer met dakkapel. Met een ruime fraaie aangelegde zonnige tuin achter en naast de woning. Gelegen aan een woonerf in een rustige wijk, doodlopende straat, tegenover een plantsoen met ideaal kinder/speelweide voor de deur. Centraal gelegen nabij winkels, scholen, uitvalswegen, wandelgebied en Markt Schaesberg.

 

 

 

Landgraaf - Karel Doormanstraat 68

Landgraaf - Karel Doormanstraat 68 - € 179000,-

VERKOCHT OVB: Landgraaf, Karel Doormanstraat 68, hoekwoning met VERLENGDE GARAGE, woonkamer, bijkeuken, 3 slaapkamers, badkamer.

In De Wijk Lauradorp/Waubach in de gemeente Landgraaf mogen wij u deze keurig verzorgde en instapklare gezinswoning aanbieden met o.a. 3 slaapkamers, moderne badkamer en keuken en aangelegde tuin. De woning is in 2019/2020 uitgebreid gemoderniseerd. Een ideale woning voor starters of kleine gezinnen!

Landgraaf - Mozartstraat 41

Landgraaf - Mozartstraat 41 - € 167000,-

VERKOCHT BINNEN 1 DAG

TE KOOP, LANDGRAAF, NIEUWENHAGEN, Mozartstraat 41, op loopafstand van Winkelcentrum Op de Kamp een uitstekend onderhouden, rustig doch centraal gelegen woonhuis met tuin, garage en berging. Op loopafstand van de voorzieningen 'Op de Kamp' en Eijkenhagen college, het bos Eijkenhagen. Bus voorziening en trein op loopafstand.

Landgraaf - Roland Holststraat 28

Landgraaf - Roland Holststraat 28 - € 124.500,- k.k.

VERKOCHT:Landgraaf, Henriette Roland Holststraat 28 (BELEGGINGSPAND VERHUURD)

Deze verrassend karakteristieke HOEKWONING (1930) met 3 slaapkamers, tuin, badkamer, keuken en woonkamer is gelegen in het Lauradorp (Ubach Over Worms, Waubach, Landgraaf).Het is een mooi afgewerkte instapklare woning. De woning wordt verkocht voor beleggers en als beleggingspand verkocht met een huurdersovereenkomst voor onbepaalde duur. Jaarlijkse huuropbrengst ligt rond de € 7800,- per jaar. Een geschat rendement van 6,24 %  per jaar. In de buurt ligt de loopafstand van het Winkelcentrum Waubach, met Aldi, Plus, Kruidvat en lokale ondernemers.

Landgraaf - Salkstraat 5

Landgraaf - Salkstraat 5 - € 220000,-

TE KOOP: Landgraaf, Salkstraat 5, (Schaesberg/Eikske)ligt deze 2/1 kap woning met 4 slaapkamers, zolder met vaste trap,  terrasoverkapping, ruime tuin en garage (eventueel te verlengen). Centraal doch rustig gelegen en op loopafstand van het Winkelcentrum van Schaesberg en de voorzieningen. Vlakbij de N300 buitenring en Binnenring. Snowworld, Natuurgebied Strijthagen.

Landgraaf - Steenenkruisweg 54

Landgraaf - Steenenkruisweg 54 - € 279000,-

VERKOCHT : Landgraaf, Steenenkruisweg 54,(Waubach, in de geliefde wijk Parkheide)  een ruim half vrijstaand woonhuis, 3 slaapkamers, grote geïsoleerde zolder(2 kamers mogelijk), ruime terrasoverkapping, garage en een mooi aangelegde tuin Aan de voorzijde vrij uitzicht.

Landgraaf - Vogelzankweg 36

Landgraaf - Vogelzankweg 36 - € 375000,-

VERKOCHT OVBLandgraaf, Vogelzankweg 36, vrijstaande woning Zeer centraal gelegen goed onderhouden vrijstaande semi bungalow met royale tuin, garage en vliering aan de Vogelzankweg 36 te Landgraaf/Ubach over Worms/Parkheide.