Wooncheckpunt - (Koop) Woningen
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Onze Koopwoningen

Onze Koopwoningen

Blader door onze ruime collectie aan koopwoningen in Zuid-Limburg. Indien u meer informatie over uw object wilt kunt u uiteraard met ons contact opnemen.

Landgraaf - Maastrichterlaan 65 - € 169000,-

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD: Landgraaf, Waubach, Ubach Over Worms in het Lauradorp ligt deze INSTAPKLARE goed onder houden hoekwoning met garage 2 slaapkamers, 1 slaapkamer op de zolder mogelijk met tuin(privacy)en garage op een groot perceel.

Op loopafstand van de voorzieningen zoals winkelcentrum Waubach, medisch bushalte en op fietsafstand Treinstation Eygelshoven.

Het Lauradorp is een beschermd dorpsgezicht

 
 
 
Brunssum - Akerstraat 153-161

Brunssum - Akerstraat 153-161 - € 125000

Vakantiebungalow

TE KOOP: BRUNSSUM, Akerstraat 153, Landgoed Brunssheim bungalow 161 vakantiebungalow/belegging

De Vakantiebungalow ligt op het Landgoed Brunssheim, is gelegen op de Brunssumerheide in de gemeente Brunssum. Het prachtige gelegen park ligt op een rustige locatie en men kan direct naar de Brunssummerheide waar men heerlijk kan fietsen en wandelen in het park van natuurmonumenten.

De centrale ligging van het park in Zuid- Limburg geeft ook mogelijkheden om uitstapjes te maken naar Maastricht, Hasselt, Luik, Brussel(België) en Aken, Keulen, Düsseldorf (Duitsland) ca. 60 minuten van het park. Daarnaast liggen op korte afstand een aantal attractieparken als: o.a. Gaia Zoo, Continium en Snow World. Tevens ligt op 10 minuten rijden de prachtige 18 holes openbare Golfbaan Brunssumerheide. Ook ligt er vlakbij een mooi natuurbad c.q. zwemvijver op het park.
Deze compleet geheel ingerichte recreatiewoning type Velthorst is een prachtige 6 persoons woning (met 1 badkamer en 3 slaapkamers) met maar liefst 60 m2 woonoppervlakte gelegen op een aantrekkelijke locatie op het park Brunssheim.

Algemeen Chalet type Velthorst (ingericht, onderhoudsvrij, duurzame materialen, robuust uiterlijk) (te koop met alle roerende zaken in en buiten het Chalet). Gelijkvloers, Oppervlakte: 60 m², Perceel oppervlakte (282m2 kadaster B7450 gehuurd), Rookvrij.

 

 
 
 
 
Brunssum - Iepenstraat 67

Brunssum - Iepenstraat 67 - € 239500,-

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

TE KOOP: Brunssum, Iepenstraat 67. In een geliefde wijk van Brunssum, “De Hemelder” mogen wij u dit mooie INSTAP KLARE-woonhuis, 2/1 kap geschakeld met ruime woonkamer, keuken, 4 slaapkamers, badkamer, zolder en mooi aangelegde voor en achter tuin.

De woning is gebouwd in 1994 kenmerkt zich door een gebruiksoppervlakte van 128m2 met een energielabel B.

De woning is door de huidige eigenaren uitstekend verzorgd als eerste bewoners en hij werd in 1995 gebouwd.

Vanuit de verzorgd aangelegde voortuin met oprit is er via de entree en garage toegang.

Deze woning is uitstekend gelegen met prima ontsluiting via de buitenring naar Heerlen/Aken, Eindhoven, Maastricht. 
Voorzieningen: winkels, scholen in directe omgeving. Het centrum ligt op loopafstand

Al met al dus zeker een kijkje waard!

 
 
 
Heerlen - Carisven 11

Heerlen - Carisven 11 - € 245000

ONDER BOD

TE KOOP: Heerlen Carisven 11, Een zeer fraai vormgevende vrijstaande, geschakelde(door de garage) woning, rustig gelegen aan een verkeersarm woonerf. Nabij een wandelgebied, winkels en scholen. 
De woning heeft woonkamer, een uitgebreide keuken, bijkeuken, 3 slaapkamers en ruime,  open zolder met vaste trap (geschikt voor 2 kamers), garage met sectionaal poort en op een ruim perceel 489m2 (het grootste perceel van de wijk).
De woning werd gebouwd in 1998 en heeft een woonoppervlakte van 144m2
Het is een energiezuinige woning met zonnepanelen.
Duurzaam gebouwd een heeft de status energie zuinig en duurzaam gebouwd.
Uitstekend geïsoleerd met wandverwarming en water besparende tank.

Kerkrade - Feldbiss 10

Kerkrade - Feldbiss 10 - € 169000,- k.k.

VERKOCHT OVB

TE KOOP: Kerkrade, Bleijerheide, Feldbiss, staat deze INSTAPKLARE en ruime woning met ruime woonkamer, open keuken, 3-4 slaapkamers, Kunststof afdak, ruime tuin, garage.

In deze geliefde jaren 80 wijk, dichtbij het centrum, de voorzieningen, zoals scholen en winkelcentrum Bleijerheide nabij de Duitse grens.

 

Landgraaf - Achterstraat 8

Landgraaf - Achterstraat 8 - € 135000,-

TE KOOP: LANDGRAAF, Schaesberg, Achterstraat 8, In deze monumentale mijnwerkersbuurt ligt deze 2/1 kap monumentale woning met 2 slaapkamers, woonkamer, eetkamer, keuken met ruime tuin, parkeren op eigen terrein.

Op loopafstand van P&P Kerk, Winkelgebied Schaesberg, NS treinstation en opstapplaats voor de bus. Scholen zijn ook op loopafstand bereikbaar.

Deze woning kan aangepast worden aan de huidige tijd en normen. Het is een gezellige kleine woning geschikt voor 2-3 startende of oudere personen.

STARTERSWONING

 

 
 
Landgraaf - Rotscherweg 58

Landgraaf - Rotscherweg 58 - € 285000,- k.k.

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

TE KOOP; Landgraaf, Waubach, Ubach Over Worms, Rotscherweg 58, staat deze zelf gebouwde woning. 2/1 kap woning met 2 wintertuinen/serres en 3 slaapkamer, luxe badkamer en zeer ruime tuin en garage voor 2 auto's. In de nabijheid van de voorzieningen.

ENERGIE BESPARENDE WONING:

- door middel van de 18 zonnepanelen EN

- olie/diesel verwarmingsinstallatie (geen gasinstallatie) Afgelopen jaren 2013-2018 verbruik van (gemiddeld) 745 liter,per jaar kosten € 773,- per jaar.

- Isolatie van muren en daken (1989). Zwaluw boiler (2016) EIGENDOM

Landgraaf - Sloterstraat 3A

Landgraaf - Sloterstraat 3A - € 155000,-

VERKOCHT 

TE KOOP: Landgraaf, Waubach, Ubach Over Worms, Sloterstraat 3A, nabij de voorzieningen, scholen, winkelcentrum staat deze mooie ruime tussenwoning (type drive inn) met 2 keukens, garage en 4 slaapkamers, serre en tuin.

 

 
 
Landgraaf - Stikkerstraat 17

Landgraaf - Stikkerstraat 17 - € 152000,-

ONDER BOD

TE KOOP: Landgraaf, Stikkerstraat 17. Centraal op loopafstand van winkelcentrum "Schaesberg", scholen, medisch centrum, Bus en treinstation ligt een eengezinswoning met zolder, tuin, 4 slaapkamers, badkamer en gesloten keuken.

De woning ligt in een groene wijk, een een richting straat, met bomen, ruim grasveld en kinderspeelplaats voor de deur. Tevens parkeerplaatsen aanwezig.

 
Landgraaf - Voortstraat 15

Landgraaf - Voortstraat 15 - € 205000,- k.k.

TE KOOP: Ligging: Landgraaf, Nieuwenhagen, Voortstraat 15 , ligt deze RUIME 2/1 kap woning, met zij ingang. Met hal,  ruime woonkamer, gesloten luxe keuken, 2 badkamers, 2-3 slaapkamers, ruime afgewerkte zolderverdieping, kelder, tuin op het zuiden.

Energie Label E 01-11-2020, Deze woning is voorzien van 15 zonnepanelen met    een opbrengst van plusminus 3000 KW.

De woonoppervlakte is uitzonderlijk groot in totaal 158m2. De woning is uitstekend onderhouden en instap klaar.