(Koop) Woningen
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Items beginnend met B

Brunssum - Akerstraat 153-161

Brunssum - Akerstraat 153-161 - € 125000

Vakantiebungalow

TE KOOP: BRUNSSUM, Akerstraat 153, Landgoed Brunssheim bungalow 161 vakantiebungalow/belegging

De Vakantiebungalow ligt op het Landgoed Brunssheim, is gelegen op de Brunssumerheide in de gemeente Brunssum. Het prachtige gelegen park ligt op een rustige locatie en men kan direct naar de Brunssummerheide waar men heerlijk kan fietsen en wandelen in het park van natuurmonumenten.

De centrale ligging van het park in Zuid- Limburg geeft ook mogelijkheden om uitstapjes te maken naar Maastricht, Hasselt, Luik, Brussel(België) en Aken, Keulen, Düsseldorf (Duitsland) ca. 60 minuten van het park. Daarnaast liggen op korte afstand een aantal attractieparken als: o.a. Gaia Zoo, Continium en Snow World. Tevens ligt op 10 minuten rijden de prachtige 18 holes openbare Golfbaan Brunssumerheide. Ook ligt er vlakbij een mooi natuurbad c.q. zwemvijver op het park.
Deze compleet geheel ingerichte recreatiewoning type Velthorst is een prachtige 6 persoons woning (met 1 badkamer en 3 slaapkamers) met maar liefst 60 m2 woonoppervlakte gelegen op een aantrekkelijke locatie op het park Brunssheim.

Algemeen Chalet type Velthorst (ingericht, onderhoudsvrij, duurzame materialen, robuust uiterlijk) (te koop met alle roerende zaken in en buiten het Chalet). Gelijkvloers, Oppervlakte: 60 m², Perceel oppervlakte (282m2 kadaster B7450 gehuurd), Rookvrij.

 

 
 
 
 
Brunssum - Iepenstraat 67

Brunssum - Iepenstraat 67 - € 239500,-

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

TE KOOP: Brunssum, Iepenstraat 67. In een geliefde wijk van Brunssum, “De Hemelder” mogen wij u dit mooie INSTAP KLARE-woonhuis, 2/1 kap geschakeld met ruime woonkamer, keuken, 4 slaapkamers, badkamer, zolder en mooi aangelegde voor en achter tuin.

De woning is gebouwd in 1994 kenmerkt zich door een gebruiksoppervlakte van 128m2 met een energielabel B.

De woning is door de huidige eigenaren uitstekend verzorgd als eerste bewoners en hij werd in 1995 gebouwd.

Vanuit de verzorgd aangelegde voortuin met oprit is er via de entree en garage toegang.

Deze woning is uitstekend gelegen met prima ontsluiting via de buitenring naar Heerlen/Aken, Eindhoven, Maastricht. 
Voorzieningen: winkels, scholen in directe omgeving. Het centrum ligt op loopafstand

Al met al dus zeker een kijkje waard!