(Koop) Woningen
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Items beginnend met B

Brunssum - Akerstraat 153-161

Brunssum - Akerstraat 153-161 - € 125000

Vakantiebungalow

VERKOCHT: BRUNSSUM, Akerstraat 153, Landgoed Brunssheim bungalow 161 vakantiebungalow/belegging

De Vakantiebungalow ligt op het Landgoed Brunssheim, is gelegen op de Brunssumerheide in de gemeente Brunssum. Het prachtige gelegen park ligt op een rustige locatie en men kan direct naar de Brunssummerheide waar men heerlijk kan fietsen en wandelen in het park van natuurmonumenten.

De centrale ligging van het park in Zuid- Limburg geeft ook mogelijkheden om uitstapjes te maken naar Maastricht, Hasselt, Luik, Brussel(België) en Aken, Keulen, Düsseldorf (Duitsland) ca. 60 minuten van het park. Daarnaast liggen op korte afstand een aantal attractieparken als: o.a. Gaia Zoo, Continium en Snow World. Tevens ligt op 10 minuten rijden de prachtige 18 holes openbare Golfbaan Brunssumerheide. Ook ligt er vlakbij een mooi natuurbad c.q. zwemvijver op het park.
Deze compleet geheel ingerichte recreatiewoning type Velthorst is een prachtige 6 persoons woning (met 1 badkamer en 3 slaapkamers) met maar liefst 60 m2 woonoppervlakte gelegen op een aantrekkelijke locatie op het park Brunssheim.

Algemeen Chalet type Velthorst (ingericht, onderhoudsvrij, duurzame materialen, robuust uiterlijk) (te koop met alle roerende zaken in en buiten het Chalet). Gelijkvloers, Oppervlakte: 60 m², Perceel oppervlakte (282m2 kadaster B7450 gehuurd), Rookvrij.

Brunssum - Iepenstraat 28

Brunssum - Iepenstraat 28 - € 210000,-

VERKOCHT binnen 2 WEKEN: Brunssum, Iepenstraat 28 2/1 kap woning met garage

In de zeer geliefde wijk van Brunssum, “Kruisberg”. nabij Brunssummerheide en Brunssum centrum gelegen,  Afcent HK Brunssum, N 300, en de autosnelwegen. De woning kijkt uit op een mooi aangelegd park. het Hemelder. Geen bebouwing meer voor U !

Wij mogen u dit mooie INSTAPKLARE-woonhuis, 2/1 kap met woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, badkamer, zolder, bijkeuken, garage, berging en een mooi aangelegde voor- en achtertuin op een ruim perceel aanbieden.

De woning is gebouwd in 1956 kenmerkt zich door een groot gebruiksoppervlakte van 118m2 met een voorlopig nog niet aangepast energielabel.

De woning is door de huidige eigenaren uitstekend verzorgd als eerste bewoners. Instapklaar schilderijen afhalen en weer ophangen. Vanuit de verzorgd aangelegde voortuin en achtertuin met oprit is er via de zij ingang en garage toegang.

Al met al dus zeker een kijkje waard!

 

Brunssum - Maastrichterstraat 19

Brunssum - Maastrichterstraat 19 - € 179000,-

VERKOCHT : Brunssum, Maastrichterstraat 19, (nabij populaire woonwijk Kruisberg) en op loopafstand van het Centrum en alle voorzieningen, ligt deze mooie tussenwoning 3 slaapkamers, tuin met veel privacy en op het zuiden, met ruime garage.                VERRASSENDE, RUIME WONING MET VRIJSTAANDE RUIME GARAGE.

Brunssum - Maastrichterstraat 50

Brunssum - Maastrichterstraat 50 - € 179000

VERKOCHT : Brunssum, Maastrichterstraat 50, (nabij populaire woonwijk Kruisberg) en op gunstige gelegen,  loopafstand van het Centrum van Brunssum met alle voorzieningen, ligt deze mooie 2/1 kap woning met  slaapkamers op de 1e verdieping en een ruime 4e slaapkamer met  dakkapel op de zolder die met een vaste trap te bereiken is. Diepe tuin(25m) bereikbaar via het terras en de zijingang, op het noorden. De Maastrichter straat wordt in 2020 verkeersluw gemaakt.