(Koop) Woningen
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Categorieën beginnend met K

Kerkrade (2)

Items beginnend met K

Подробнее на сайте: https://fastumauto.ruhttps://remontvsvoidom.ru https://stroikaudoma.ruhttps://moidomremont.ruhttps://powerautoplus.ruhttps://svoidomsnulya.ruhttps://houserento.ruhttps://houseunite.ruhttps://domusremont.ruhttps://avtoenter.ru https://medicinecu.ruhttps://samodelkan.ruhttps://dothouse.ru
https://domstroiplus.ruhttps://samodelkick.ru
Kerkrade - Feldbiss 10

Kerkrade - Feldbiss 10 - € 176000,- k.k.

TE KOOP: Kerkrade, Bleijerheide, Feldbiss, staat deze INSTAPKLARE en ruime woning met ruime woonkamer, open keuken, 3-4 slaapkamers, Kunststof afdak, ruime tuin, garage.

In deze geliefde jaren 80 wijk, dichtbij het centrum, de voorzieningen, zoals scholen en winkelcentrum Bleijerheide nabij de Duitse grens.

 

Kerkrade - Krichelbergsweg 20

Kerkrade - Krichelbergsweg 20 - € 107500,-

VERKOCHT: Kerkrade op loopafstand Gaja Zoo, Kasteel Erenstein) een groot woonhuis met 3 slaapkamers, garage, tuin,2 badkamers, keuken en zolder+ zolderkamer (het huis kan aangepast worden aan de huidige tijd)

Kerkrade - Tarwe 18

Kerkrade - Tarwe 18 - € 269000,- k.k.

VERKOCHT: Kerkrade, in de jonge wijk Rolduc deze vrijstaande bijzondere geschakelde vrijstaande woning met garage. INSTAPKLAAR uitstekend onderhouden. Gelegen in een rustige straat in een kindvriendelijke woonomgeving. Het centrum van Kerkrade en Herzogenrath, scholen, met ruime winkelvoorzieningen, de “Abdij van Rolduc” en   omliggende wandel- en natuurgebieden op loopafstand

Kerkrade - Vinkerstraat 33

Kerkrade - Vinkerstraat 33 - € 249500,-

2/1kap woning met weiland voor paarden

WONING IS VERKOCHT BINNEN EEN MAAND!!

LIGGING: TE KOOP Kerkrade, De Vink, VOOR DE PAARDENLIEFHEBBERS in een kindvriendelijke woonomgeving ligt deze ruime 2/1 kap woning, met garage, terras met kleine overkapping, ruime parkeerplaats voor aanhangwagens, paardenstallen voor 2-3 paarden met plusminus 2000m² weiland en paddock rijbak, onmiddellijk gelegen aan een natuurgebied Corisberg en Herzogenrath.

Alle voorzieningen zoals winkels Centrum Kerkrade, school en bushaltes zijn dichtbij. Ook is er genoeg voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Parkeerplaats voor 4 auto’s en aanhangers.

Het pand is voorzien, grotendeels kunststof ramen en dubbele beglazing en dakisolatie.           Hesi Huurketel.