(Koop) Woningen
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Categorieën beginnend met L

Landgraaf (4)

Items beginnend met L

Landgraaf - Engweide 18 - € 290000

VERKOCHT BINNEN 14 DAGEN: Landgraaf, Engweide 18, SCHAESBERG, ligt dit, uitstekend onderhouden, half vrijstaande, zeer grote woonhuis met aanbouw, inpandige verlengde garage, halfgesloten carport, zolderkamer met dakkapel. Met een ruime fraaie aangelegde zonnige tuin achter en naast de woning. Gelegen aan een woonerf in een rustige wijk, doodlopende straat, tegenover een plantsoen met ideaal kinder/speelweide voor de deur. Centraal gelegen nabij winkels, scholen, uitvalswegen, wandelgebied en Markt Schaesberg.

 

 

 

Landgraaf - Karel Doormanstraat 68

Landgraaf - Karel Doormanstraat 68 - € 179000,-

VERKOCHT OVB: Landgraaf, Karel Doormanstraat 68, hoekwoning met VERLENGDE GARAGE, woonkamer, bijkeuken, 3 slaapkamers, badkamer.

In De Wijk Lauradorp/Waubach in de gemeente Landgraaf mogen wij u deze keurig verzorgde en instapklare gezinswoning aanbieden met o.a. 3 slaapkamers, moderne badkamer en keuken en aangelegde tuin. De woning is in 2019/2020 uitgebreid gemoderniseerd. Een ideale woning voor starters of kleine gezinnen!

Landgraaf - Mozartstraat 41

Landgraaf - Mozartstraat 41 - € 167000,-

VERKOCHT BINNEN 1 DAG

TE KOOP, LANDGRAAF, NIEUWENHAGEN, Mozartstraat 41, op loopafstand van Winkelcentrum Op de Kamp een uitstekend onderhouden, rustig doch centraal gelegen woonhuis met tuin, garage en berging. Op loopafstand van de voorzieningen 'Op de Kamp' en Eijkenhagen college, het bos Eijkenhagen. Bus voorziening en trein op loopafstand.

Landgraaf - Roland Holststraat 28

Landgraaf - Roland Holststraat 28 - € 124.500,- k.k.

VERKOCHT:Landgraaf, Henriette Roland Holststraat 28 (BELEGGINGSPAND VERHUURD)

Deze verrassend karakteristieke HOEKWONING (1930) met 3 slaapkamers, tuin, badkamer, keuken en woonkamer is gelegen in het Lauradorp (Ubach Over Worms, Waubach, Landgraaf).Het is een mooi afgewerkte instapklare woning. De woning wordt verkocht voor beleggers en als beleggingspand verkocht met een huurdersovereenkomst voor onbepaalde duur. Jaarlijkse huuropbrengst ligt rond de € 7800,- per jaar. Een geschat rendement van 6,24 %  per jaar. In de buurt ligt de loopafstand van het Winkelcentrum Waubach, met Aldi, Plus, Kruidvat en lokale ondernemers.

Landgraaf - Salkstraat 5

Landgraaf - Salkstraat 5 - € 220000,-

TE KOOP: Landgraaf, Salkstraat 5, (Schaesberg/Eikske)ligt deze 2/1 kap woning met 4 slaapkamers, zolder met vaste trap,  terrasoverkapping, ruime tuin en garage (eventueel te verlengen). Centraal doch rustig gelegen en op loopafstand van het Winkelcentrum van Schaesberg en de voorzieningen. Vlakbij de N300 buitenring en Binnenring. Snowworld, Natuurgebied Strijthagen.

Landgraaf - Steenenkruisweg 54

Landgraaf - Steenenkruisweg 54 - € 279000,-

VERKOCHT : Landgraaf, Steenenkruisweg 54,(Waubach, in de geliefde wijk Parkheide)  een ruim half vrijstaand woonhuis, 3 slaapkamers, grote geïsoleerde zolder(2 kamers mogelijk), ruime terrasoverkapping, garage en een mooi aangelegde tuin Aan de voorzijde vrij uitzicht.

Landgraaf - Vogelzankweg 36

Landgraaf - Vogelzankweg 36 - € 375000,-

VERKOCHT OVBLandgraaf, Vogelzankweg 36, vrijstaande woning Zeer centraal gelegen goed onderhouden vrijstaande semi bungalow met royale tuin, garage en vliering aan de Vogelzankweg 36 te Landgraaf/Ubach over Worms/Parkheide.