(Koop) Woningen
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Categorieën beginnend met L

Landgraaf (3)

Items beginnend met L

Landgraaf - Aan de Put 12 - € 255000,-

VERKOCHT: Landgraaf, Nieuwenhagen, Hoefveld, staat deze LUXE geschakelde INSTAPKLARE en ruime woning met ruime woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, 1 werkkamer, ruime tuin, garage en berging in de tuin. Nieuwe luxe badkamer, Nieuwe CV ketel, Geheel van binnen en buiten geverfd.

Dichtbij de voorzieningen, zoals scholen en winkelcentrum.

Landgraaf - Aan de Put 18

Landgraaf - Aan de Put 18 - € 245000,-

VERKOCHT: Landgraaf, Nieuwenhagen, Hoefveld, staat deze LUXE geschakelde INSTAPKLARE en ruime woning met ruime woonkamer, halfopen keuken, 4 slaapkamers, tuin op het zuiden, garage.

Dichtbij de voorzieningen, zoals scholen en winkelcentrum.

Landgraaf - Broekhuizenstraat 16 en 16a

Landgraaf - Broekhuizenstraat 16 en 16a - € 375000,- k.k.

VERKOCHT: Broekhuizenstraat 16, Landgraaf, Rimburg. Positief bouwkundig rapport, Nationale Hypotheek Garantie 2017 aanwezig                                                 

Ligging: LANDGRAAF, RIMBURG, ligt dit authentiek bewaarde Herenhuis uit 1931 op een mooi groot perceel met vrij uitzicht op het beschermde Wormdal.

Rimburg is de kleinste buurtschap van de gemeente Landgraaf en ligt in het prachtige natuurgebied van het Wormdal en het Rimburgerbos. Voorzieningen vindt u in de directe omgeving terwijl de verbinding met de uitvalswegen goed is. O.a. het DB-station van Ubach Palenberg met treinen richting Düsseldorf en Aachen ligt in de buurt.

Het pand: beschikt over 2 huisnummers; 16 en 16A en is indien gewenst voor dubbele bewoning geschikt.              

Het woonoppervlakte is uitzonderlijk groot in totaal 325m2. De woning is geheel voorzien van prachtige houten luiken die tevens isoleren. De ramen en deuren op de begane grond zijn allemaal van kunststof en voorzien van HR++ glas. Op de 2de verdieping zijn de Velux dakramen en eveneens voorzien van dubbel glas. De woning is voorzien van nieuwe elektrische installaties. Alarm, HR CV ketel.

De woning moet in enkele ruimtes aangepast worden aan deze tijd. De aanpassingen zijn met name cosmetisch. Het pand is goed onderhouden en instap klaar.

 

Landgraaf - Broekhuizenstraat 56

Landgraaf - Broekhuizenstraat 56 - € 150000,- k.k.

VERKOCHT: OP UNIEKE LOCATIE EEN PAND MET MOGELIJKHEDEN.

Ligging: In Landgraaf, Rimburg, het gezellige dorpje aan de Worm,op loopafstand van Winkelcentrum en Station Ubach Palenberg (D)Sportcomplex ''D'r Brockgank'' RKVVV Rimburg, het uitloopgebied Worm, de Watertoren en Kasteel Rimburg. Het voormalige zakenpand is uitstekend geschikt voor bv Bed & Breakfast Rimburg.

Landgraaf - Driessenstraat 18

Landgraaf - Driessenstraat 18 - € 192000,- k.k.

VERKOCHT: Landgraaf, Waubach, Parkheide staat dit half vrijstaand UITSTEKEND ONDERHOUDEN EN INSTAPKLARE en ruime woning met 3 slaapkamers, tuin, garage met bergruimte, serre en tuin.

Dichtbij de voorzieningen, zoals scholen en winkelcentrum.

 

Landgraaf - Eikehof 14

Landgraaf - Eikehof 14 - € 219500,-

VERKOCHT binnen 5 dagen: TE KOOP: Landgraaf, Waubach, Namiddagse Driessen staat deze 2/1 onder een kapwoning 2-3 slaapkamers, garage en tuin.

INSTAPKLARE en luxe afgewerkte en ruime woning met 2-3 slaap/werkkamers, ruime tuin, verlengde keuken, ruime geisoleerde zolder (2 kamers mogelijk) en verlengde garage (2005), overkapt terras (2005), nieuw aangelegde tuin (2015). Dichtbij de voorzieningen, zoals scholen en winkelcentrum.

Landgraaf - Ereprijs 17

Landgraaf - Ereprijs 17 - € 189500

INSTAPKLAAR

VERKOCHT binnen 10 dagen

TE KOOP: LANDGRAAF, Ereprijs 17 en 17A. Een VRIJSTAAND geschakeld woonhuis met verlengde garage en kapsalon.

Een aangelegde tuin (2009)met terrasoverkapping en 4 slaapkamers. 14 zonnepanelen (2013) 3600kw met Panasonic SMA 3600 TL21 omvormen). Het hele pand is bijna geheel voorzien van rolluiken (2009) De spouwmuren zijn (2011) geïsoleerd met Platin ISO parels.Het betreft 2 huisnummers 17 en 17A, uitstekend geschikt voor ondernemers.

Landgraaf - Europaweg-Noord 99

Landgraaf - Europaweg-Noord 99 - € 245000,-

Vrijstaande woning op 613m2

VERKOCHT binnen een maand

Ligging: Landgraaf, Ubach over Worms, Waubach, Parkheide/Abdissenbos, in een gewilde woonwijk ligt deze keurige vrijstaande woning met verlengde garage, grote tuin op 613 m2 grond. Zonzijde: gehele terras en tuin zuidoost  WOZ waarde € 256.000,-

Deze eigenbouw is voorzien van o.a. hal, werkkamer, keuken, toilet, ruime woonkamer en geïsoleerde aanbouw alwaar zich ook een 2e badkamer bevindt. De 1e verdieping heeft hal met 3 slaapkamers, 1 berging en 2e badkamer.

Keurig onderhouden woning, goed afgewerkt, eigen bouw e.o. kunststof ramen en dubbelglas

De woonoppervlakte is relatief groot in totaal 197m2, betegelde tuin, garage en tuinhuis 30 m2. De woning. (Eigen bouw 1960 en uitgebreid in 1977)

Landgraaf - Europaweg-Zuid 120

Landgraaf - Europaweg-Zuid 120 - € 150000,-

VERKOCHT Ligging: Landgraaf, Ubach over Worms, Waubach, Centrum en Sportpark UOW02, in een gewilde woonwijk ligt deze keurige half vrijstaande (2/1kap) woning met verlengde garage, grote stuk grond 398 m2 grond. Zonzijde: gehele terras en tuin zuidoost  

Deze bouw is voorzien van o.a. hal, keuken, kelder, toilet, ruime woonkamer. De 1e verdieping heeft hal met 4 slaapkamers en 2e badkamer. Vlizotrap naar de zolder (nieuwe CV ketel)

Onderhouden gedateerde woning maar afgewerkt e.o. kunststof ramen en dubbel glas

De woonoppervlakte is relatief ruim in totaal 110 m2, betegelde tuin, garage 30 m2.

 

Landgraaf - Grensstraat 117 + 117 A

Landgraaf - Grensstraat 117 + 117 A - € 199000,- k.k.

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD: Landgraaf Grensstraat 117, ruime woning 2 wooneenheden Begane grond en 1e Verdieping samen 403m2 woonoppervlakte, 2 keukens, 2 badkamers, 4 woonkamers, 4 slaapkamers, 2 garages, tuin en ruime binnen en buitenplaats. Unieke kans. Luxe woning met luxe apparatuur.

Het pand is wonen met bedrijvigheid in het centrum van Winkelcentrum Waubach

Landgraaf - Groene Wegje 5

Landgraaf - Groene Wegje 5 - € 165000,-

TE KOOP: Landgraaf, Ubach Over Worms, Waubach, Vrijstaande woning met garage in hartje Waubach.

Centraal gelegen in het hart van Waubach, op loopafstand van alle winkels en voorzieningen, staat dit vrijstaand woonhuis met 3 slaapkamers, separate garage, betegelde patio en ruime zolder. Gelegen aan het Groene Wegje 5 te Landgraaf.

 

 

m

Landgraaf - Hekeleweg 20

Landgraaf - Hekeleweg 20 - € 125000,-

VERKOCHT OVB: BINNEN 4 WEKEN

LANDGRAAF, HEKELEWEG 20 Waubach, Lauradorp, 1/2 vrijstaande woning met garage en 3 slaapkamers. En een grote tuin.

De woning moet aangepast worden aan de huidige tijd.

Landgraaf - Jagerspad 13

Landgraaf - Jagerspad 13 - € 135000,- k.k.

VERKOCHT binnen 5 DAGEN

Ligging: In Landgraaf, Ubach over Worms, Waubach, Parkheide ligt deze fraaie BUNGALOW levensloop bestendig met tuin.

De woning is onderhouden. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer en een badkamer, waardoor deze woning uitstekend geschikt is voor 55+ ers.

De levensloopbestendige woning ligt op korte afstand van de winkelcentra zoals, Waubach, Ubach Palenberg (D) en Op de Kamp te Nieuwenhagen

Landgraaf - Kennedyplantsoen 11

Landgraaf - Kennedyplantsoen 11 - € 199000,-

VERKOCHT binnen een 5 WERKDAGEN

Geschakelde luxe woning met garage

LANDGRAAF, Schaesberg, Eikske, Kennedyplantsoen 11, ligt deze geschakelde 2 onder 1 kap woning met garage patiotuin.

Zeer luxe uitgevoerd. Uitstekend onderhouden en Instapklaar.

Op loopafstand van Mondo Verde, Snowworld, Sport Park Schaesberg en Draf en renbaan, Overste Hof en het wandelgebied aldaar. Winkelcentrum en medisch centrum (huisarts/fysio/apotheek) liggen ook in  de directe omgeving. Nabij de uitvalswegen, provinciale en autosnelwegen.

Een zeer luxe uitgevoerd en instap klaar geschakeld 2/1 kap woonhuis, 2 slaapkamers (3e mogelijk), luxe nieuwe badkamer, luxe nieuwe keuken, luxe  nieuwe toilet, ruime woonkamer met gas open haard en met een aparte garage.

Uitstekend geschikt voor starters en gepensioneerden zonder kinderen.

Een aangelegde op het zuiden tuin en patio (2009) met terrasoverkapping. Het hele pand is bijna geheel voorzien van zonnen screen, kunststof kozijnen. Voegen en woning zijn vervangen en geverfd. De woning is, instap klaar en luxe uitgevoerd en uitstekend onderhouden

Landgraaf - Mgr Lemmensstraat 28

Landgraaf - Mgr Lemmensstraat 28 - € 135000,- k.k.

VERKOCHT TE KOOP: Ligging: LANDGRAAF nabij Winkelcentrum Op de Kamp(loopafstand), ligt deze RUIME, mooie, halfvrijstaande woonhuis met 4 slaapkamers, betegelde tuin, ruime verlengde garage.

Het woonopper vlakte is ruim door de aanbouw aan de woonkamer. De aanbouw aan de garage in totaal 129m2. De woning is afgewerkt en onderhouden.

Landgraaf - Mgr Lemmenstraat 19

Landgraaf - Mgr Lemmenstraat 19 - € 89000,- k.k

VERKOCHT : Landgraaf Nieuwenhagen, achter Winkelcentrum Op de Kamp, een eengezinswoning, tussengelegen woning met berging, patiotuin en ondergrond. 3 slaapkamers en badkamer.

De woning heeft ook een serre. Verder dient de woning aangepast te worden aan deze tijd.

De maandlast voor een hypotheek 10 jaar NHG slechts € 125,- per maand (een en ander afhankelijk van uw eigen financiele situatie).

Landgraaf - Mondriaanstraat 32

Landgraaf - Mondriaanstraat 32 - € 239000,-

VERKOCHT 14 DAGEN TE KOOP: Landgraaf, Waubach, Parkheide staat dit vrijstaand geschakelde INSTAPKLARE en ruime woning met 4 slaapkamers, ruime tuin, garage met bergruimte,  Dichtbij de voorzieningen, zoals scholen en winkelcentrum.

Landgraaf - Rector Fischerstraat 13

Landgraaf - Rector Fischerstraat 13 - € 145000,- k.k.

VERKOCHT: Landgraaf, Waubach, Lauradorp staat deze ruime tussenliggende woning met garage, kelder, 3 slaapkamers, badkamer en tuin.

ONTDEK EN ERVAAR DEZE INSTAP KLARE en luxe afgewerkte, ruime woning met 3 slaapkamers, ruime tuin, verlengde luxe keuken, geïsoleerde zolder en garage, overkapt terras (2015), aangelegde tuin. Oploop afstand van winkelcentrum Waubach en dichtbij de voorzieningen, zoals scholen.  Bushalte in de buurt.

Landgraaf - Rotscherweg 8 .

Landgraaf - Rotscherweg 8 . - € 95000,- k.k.

test

VERKOCHT : Landgraaf, (Nieuwenhagen), Rotscherweg 8, Half Vrijstaand woonhuis met berging, tuin, ondergrond en aanhorigheden. Het woonhuis is de helft van een care boerderij.

Landgraaf - Vogelzankweg 212

Landgraaf - Vogelzankweg 212 - € 235000,-

VERKOCHT: Landgraaf, Waubach, Parkheide, staat deze half vrijstaande UITSTEKEND ONDERHOUDEN EN INSTAP KLARE, MODERN ingerichte woning met luxe woonkamer, luxe keuken, luxe badkamer, wintertuin, aangelegde tuin met buitenverblijf, 4 slaapkamers en 2 kelders.

Dichtbij de voorzieningen, zoals scholen, openbaar vervoer, buitenring en winkelcentra Waubach en Op de Kamp

Landgraaf - Wilhelminastraat 66

Landgraaf - Wilhelminastraat 66 - € 117500,- k.k.

VERKOCHT : Ligging: LANDGRAAF/NIEUWENHAGEN, ligt deze tussenliggende instapklare woning met 3 slaapkamers op de 1E ETAGE. Perfect onderhouden en geheel gerenoveerd in 2011.

Vernieuwd zijn elektriciteit, leidingen aan en afvoer. Radiatoren en vensterbanken. Het pand is uitstekend afgewerkt en goed onderhouden.

Landgraaf - Wolfsmelk 21

Landgraaf - Wolfsmelk 21 - € 149000,- k.k.

VERKOCHT TE KOOP LANDGRAAF: Waubach, Ubach Over Worms, Onkruidbuurt, UOW02, deze hoekwoning met 4 slaapkamers en 2 garages (geheel geverfd )

Landgraaf - Wolfsmelk 23

Landgraaf - Wolfsmelk 23 - € 119500,- k.k.

VERKOCHT: Landgraaf, tussenliggende woning met dubbele garage, tuin en 3 slaapkamers en badkamer. Geheel voorzien van rolluiken.