(Koop) Woningen
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Categorieën beginnend met S

Schinnen (1)

Sittard (1)

Items beginnend met S

Подробнее на сайте: https://controlcomputer.ru https://clearcomputer.ruhttps://robustauto.ruGo to top of pagehttps://ddauto.ruhttps://repairurauto.ruhttps://init-pc.ruGo to top of pagehttps://oncomputer.ruhttps://dircomputer.ruhttps://autotodrive.ruhttps://avtoforward.ruhttps://computertab.ruhttps://catchcomputer.ruhttps://runcomputer.ruhttps://freshcomputer.ru https://proavtoremont.ru
Schinveld - Emmastraat 57

Schinveld - Emmastraat 57 - € 385000,- k.k.

TE KOOP: BEEKDAELEN (Schinveld), Emmastraat 57,  ligt dit, vrijstaande woonhuis op een riant perceel(2495m2). Het vrijstaand woonhuis met serre, keuken woonkamer, badkamer, 1 slaapkamer beneden en 2 slaapkamers 1e verdieping waarvan een  met dakkapel. Met een ruime fraaie zonnige tuin, direct in de bossen van Schinveld,  achter en naast de woning. Gelegen  in een rustige wijk, alleen bestemmingsverkeer, straat, tegenover een perceel zijn parkeerplaatsen voor de bewoners. 

Het object is op goede stand gelegen in een rustige en natuur rijke omgeving met ruime groenvoorziening en bosrijke omgeving. Goed uitvalswegen in de nabijheid. Centraal gelegen nabij winkels, scholen, uitvalswegen N300, het mooie wandelgebied Schinvelds bossen. De Markt Schinveld en de Markt Brunssum op fietsafstand. 

Het gehele perceel heeft veel privacy en is goed omsloten door het natuurlijk hekwerk met poorten.