Wooncheckpunt - Verkochte Koopwoningen

Verkochte Koopwoningen

Brunssum - Rembrandtstraat 18

Brunssum - Rembrandtstraat 18 - € 199.000,- k.k.

Подробнее на сайте: http://free-medicine.ru http://natural-treatment.ruhttp://rich-health.ruhttp://free-health.ru http://begin-travel.ru http://israeli-medicine.ruhttp://live-medicine.ru http://grand-medicine.ruhttp://german-medicine.ruhttp://more-health.ruGo to top of page
http://medicine-plus.ru http://mellmo.ruhttp://firstmedicine.ruhttp://pilot-in2it.ruhttp://grand-business.ru

VERKOCHT 

Ligging: Brunssum nabij Afcent School, Brunssummerheide, ligt deze semi bungalow (hoekwoning) met levensloop bestendig karakter. 3 slaapkamers, 2 badkamers, serre/wintertuin, garage en tuin rondom de woning

Eygelshoven - Edixhovenstraat 9

Eygelshoven - Edixhovenstraat 9 - € 149500,- k.k.

Hoekwoning 3 slaapkamers en garage

VERKOCHT: Ligging: KERKRADE Eygelshoven “Het Plan Laura”, ligt deze 2/1 kap woning met garage met 3 slaapkamers, 4e slaapkamer is mogelijk op de afgewerkte met unidekplaten geïsoleerde zolder.

Een ruim betegelde tuin op het zuiden achter en naast het huis.

De woning is, goed onderhouden en instapklaar.

Garage: Aan de zijkant van de woning, ruime garage met vliering via de tuin bereikbaar.

Eygelshoven - Schweitzerstraat 82

Eygelshoven - Schweitzerstraat 82 - € 159000,- k.k.

RUIME TUSSENLIGGENDE WONING 4 slaapkamers

VERKOCHT : binnen 1 maand

Ligging: KERKRADE/EYGELSHOVEN, Hopel, ligt dit GROOT, INSTAPKLAAR, tussenliggend woonhuis met 3 slaapkamers OP DE 1E ETAGE en 2 ruime kamers MET DAKKAPELLEN op de zolderverdieping, tuin op het zuiden en ruime tuin met 2 opbergruimten.

Het pand is uitstekend afgewerkt en goed onderhouden. Groot huis en de ruimtes zijn uitstekend benut.

Het woonoppervlakte is uitzonderlijk groot in totaal 125m2. De woning is uitstekend afgewerkt, goed onderhouden en instapklaar.

Heerlen - Nederlandlaan 63

Heerlen - Nederlandlaan 63 - € 99000,- k.k

VERKOCHT: Heerlen, Nederlandlaan een ruime tussenliggende woning,           2 woonkamers, 2 balkons, 3 slaapkamers, 2 keukens. uitstekend geschikt voor dubbele bewoning. UNIEKE GROTE WONING

Hoensbroek - Panhuisstraat 13

Hoensbroek - Panhuisstraat 13 - €

VERKOCHT

INSTAPKLAAR In Heerlen, Hoensbroek, op loopafstand van het winkelcentrum, ligt deze INSTAPKLARE woonhuis met aanbouw, 3 slaapkamers, badkamer, garage en ruime tuin met vijver. WINNAAR VAN DE ING - AWORD zuid-nederland, huis moet je dus van binnen gezien hebben.PRIJSVERLAGING

Kerkrade - Krichelbergsweg 20

Kerkrade - Krichelbergsweg 20 - € 107500,-

VERKOCHT: Kerkrade op loopafstand Gaja Zoo, Kasteel Erenstein) een groot woonhuis met 3 slaapkamers, garage, tuin,2 badkamers, keuken en zolder+ zolderkamer (het huis kan aangepast worden aan de huidige tijd)

Landgraaf - Broekhuizenstraat 16 en 16a

Landgraaf - Broekhuizenstraat 16 en 16a - € 375000,- k.k.

VERKOCHT: Broekhuizenstraat 16, Landgraaf, Rimburg. Positief bouwkundig rapport, Nationale Hypotheek Garantie 2017 aanwezig                                                 

Ligging: LANDGRAAF, RIMBURG, ligt dit authentiek bewaarde Herenhuis uit 1931 op een mooi groot perceel met vrij uitzicht op het beschermde Wormdal.

Rimburg is de kleinste buurtschap van de gemeente Landgraaf en ligt in het prachtige natuurgebied van het Wormdal en het Rimburgerbos. Voorzieningen vindt u in de directe omgeving terwijl de verbinding met de uitvalswegen goed is. O.a. het DB-station van Ubach Palenberg met treinen richting Düsseldorf en Aachen ligt in de buurt.

Het pand: beschikt over 2 huisnummers; 16 en 16A en is indien gewenst voor dubbele bewoning geschikt.              

Het woonoppervlakte is uitzonderlijk groot in totaal 325m2. De woning is geheel voorzien van prachtige houten luiken die tevens isoleren. De ramen en deuren op de begane grond zijn allemaal van kunststof en voorzien van HR++ glas. Op de 2de verdieping zijn de Velux dakramen en eveneens voorzien van dubbel glas. De woning is voorzien van nieuwe elektrische installaties. Alarm, HR CV ketel.

De woning moet in enkele ruimtes aangepast worden aan deze tijd. De aanpassingen zijn met name cosmetisch. Het pand is goed onderhouden en instap klaar.

 

Landgraaf - Broekhuizenstraat 56

Landgraaf - Broekhuizenstraat 56 - € 150000,- k.k.

VERKOCHT: OP UNIEKE LOCATIE EEN PAND MET MOGELIJKHEDEN.

Ligging: In Landgraaf, Rimburg, het gezellige dorpje aan de Worm,op loopafstand van Winkelcentrum en Station Ubach Palenberg (D)Sportcomplex ''D'r Brockgank'' RKVVV Rimburg, het uitloopgebied Worm, de Watertoren en Kasteel Rimburg. Het voormalige zakenpand is uitstekend geschikt voor bv Bed & Breakfast Rimburg.

Landgraaf - Driessenstraat 18

Landgraaf - Driessenstraat 18 - € 192000,- k.k.

VERKOCHT: Landgraaf, Waubach, Parkheide staat dit half vrijstaand UITSTEKEND ONDERHOUDEN EN INSTAPKLARE en ruime woning met 3 slaapkamers, tuin, garage met bergruimte, serre en tuin.

Dichtbij de voorzieningen, zoals scholen en winkelcentrum.

 

Landgraaf - Eikehof 14

Landgraaf - Eikehof 14 - € 219500,-

VERKOCHT binnen 5 dagen: TE KOOP: Landgraaf, Waubach, Namiddagse Driessen staat deze 2/1 onder een kapwoning 2-3 slaapkamers, garage en tuin.

INSTAPKLARE en luxe afgewerkte en ruime woning met 2-3 slaap/werkkamers, ruime tuin, verlengde keuken, ruime geisoleerde zolder (2 kamers mogelijk) en verlengde garage (2005), overkapt terras (2005), nieuw aangelegde tuin (2015). Dichtbij de voorzieningen, zoals scholen en winkelcentrum.

Landgraaf - Ereprijs 17

Landgraaf - Ereprijs 17 - € 189500

INSTAPKLAAR

VERKOCHT binnen 10 dagen

TE KOOP: LANDGRAAF, Ereprijs 17 en 17A. Een VRIJSTAAND geschakeld woonhuis met verlengde garage en kapsalon.

Een aangelegde tuin (2009)met terrasoverkapping en 4 slaapkamers. 14 zonnepanelen (2013) 3600kw met Panasonic SMA 3600 TL21 omvormen). Het hele pand is bijna geheel voorzien van rolluiken (2009) De spouwmuren zijn (2011) geïsoleerd met Platin ISO parels.Het betreft 2 huisnummers 17 en 17A, uitstekend geschikt voor ondernemers.

Landgraaf - Jagerspad 13

Landgraaf - Jagerspad 13 - € 135000,- k.k.

VERKOCHT binnen 5 DAGEN

Ligging: In Landgraaf, Ubach over Worms, Waubach, Parkheide ligt deze fraaie BUNGALOW levensloop bestendig met tuin.

De woning is onderhouden. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer en een badkamer, waardoor deze woning uitstekend geschikt is voor 55+ ers.

De levensloopbestendige woning ligt op korte afstand van de winkelcentra zoals, Waubach, Ubach Palenberg (D) en Op de Kamp te Nieuwenhagen

Landgraaf - Mgr Lemmensstraat 28

Landgraaf - Mgr Lemmensstraat 28 - € 135000,- k.k.

VERKOCHT TE KOOP: Ligging: LANDGRAAF nabij Winkelcentrum Op de Kamp(loopafstand), ligt deze RUIME, mooie, halfvrijstaande woonhuis met 4 slaapkamers, betegelde tuin, ruime verlengde garage.

Het woonopper vlakte is ruim door de aanbouw aan de woonkamer. De aanbouw aan de garage in totaal 129m2. De woning is afgewerkt en onderhouden.

Landgraaf - Mgr Lemmenstraat 19

Landgraaf - Mgr Lemmenstraat 19 - € 89000,- k.k

VERKOCHT : Landgraaf Nieuwenhagen, achter Winkelcentrum Op de Kamp, een eengezinswoning, tussengelegen woning met berging, patiotuin en ondergrond. 3 slaapkamers en badkamer.

De woning heeft ook een serre. Verder dient de woning aangepast te worden aan deze tijd.

De maandlast voor een hypotheek 10 jaar NHG slechts € 125,- per maand (een en ander afhankelijk van uw eigen financiele situatie).

Landgraaf - Mondriaanstraat 32

Landgraaf - Mondriaanstraat 32 - € 239000,-

VERKOCHT 14 DAGEN TE KOOP: Landgraaf, Waubach, Parkheide staat dit vrijstaand geschakelde INSTAPKLARE en ruime woning met 4 slaapkamers, ruime tuin, garage met bergruimte,  Dichtbij de voorzieningen, zoals scholen en winkelcentrum.

Landgraaf - Rector Fischerstraat 13

Landgraaf - Rector Fischerstraat 13 - € 145000,- k.k.

VERKOCHT: Landgraaf, Waubach, Lauradorp staat deze ruime tussenliggende woning met garage, kelder, 3 slaapkamers, badkamer en tuin.

ONTDEK EN ERVAAR DEZE INSTAP KLARE en luxe afgewerkte, ruime woning met 3 slaapkamers, ruime tuin, verlengde luxe keuken, geïsoleerde zolder en garage, overkapt terras (2015), aangelegde tuin. Oploop afstand van winkelcentrum Waubach en dichtbij de voorzieningen, zoals scholen.  Bushalte in de buurt.

Landgraaf - Rotscherweg 8 .

Landgraaf - Rotscherweg 8 . - € 95000,- k.k.

test

VERKOCHT : Landgraaf, (Nieuwenhagen), Rotscherweg 8, Half Vrijstaand woonhuis met berging, tuin, ondergrond en aanhorigheden. Het woonhuis is de helft van een care boerderij.

Landgraaf - Vogelzankweg 212

Landgraaf - Vogelzankweg 212 - € 235000,-

VERKOCHT: Landgraaf, Waubach, Parkheide, staat deze half vrijstaande UITSTEKEND ONDERHOUDEN EN INSTAP KLARE, MODERN ingerichte woning met luxe woonkamer, luxe keuken, luxe badkamer, wintertuin, aangelegde tuin met buitenverblijf, 4 slaapkamers en 2 kelders.

Dichtbij de voorzieningen, zoals scholen, openbaar vervoer, buitenring en winkelcentra Waubach en Op de Kamp

Landgraaf - Wilhelminastraat 66

Landgraaf - Wilhelminastraat 66 - € 117500,- k.k.

VERKOCHT : Ligging: LANDGRAAF/NIEUWENHAGEN, ligt deze tussenliggende instapklare woning met 3 slaapkamers op de 1E ETAGE. Perfect onderhouden en geheel gerenoveerd in 2011.

Vernieuwd zijn elektriciteit, leidingen aan en afvoer. Radiatoren en vensterbanken. Het pand is uitstekend afgewerkt en goed onderhouden.

Landgraaf - Wolfsmelk 21

Landgraaf - Wolfsmelk 21 - € 149000,- k.k.

VERKOCHT TE KOOP LANDGRAAF: Waubach, Ubach Over Worms, Onkruidbuurt, UOW02, deze hoekwoning met 4 slaapkamers en 2 garages (geheel geverfd )

Posterholt - Zwembadweg 2, Bungalow 24

Posterholt - Zwembadweg 2, Bungalow 24 - € 53.000 k.k.

VERKOCHT: TE KOOP: Posterholt, Vakantiepark.  't Posterbos, Zwembadweg 2, BG 24. (naast Landal park)

Limburgs leukste vakantiepark 2013 van de Provincie Limburg, ZOOVER troffee 2014, ligt deze mooie Bungalow

Het vakantiepark “t Posterbos” ligt aan de rand van het dorp Posterholt in de provincie Limburg. Posterholt grenst in het oosten direct aan de Duitse stad Heinsberg en in het noorden aan de stad Roermond. Posterholt ligt midden in grote natuurgebieden, die zich gedeeltelijk uitstrekken tot in Duitsland. Het natuurpark “de Meinweg”ligt vlak in de buurt en is vrij toegankelijk.

Het vakantiepark biedt o.a. de volgende voorzieningen:
- ca. 160 bungalows - sportveld
- receptie - speel- en klimapparaten
- verwarmd buitenbad met ligweide - parkeerplaats bij bungalow
- vijver met zandstrand - fietsverhuur
- tennisbaan

Als beleggingsobject tevens interessant: er zijn goede verhuur mogelijkheden!

Voor slechts € 200,- per maand (lasten) (afhankelijk van uw eigen situatie).

Simpelveld - Rodeput 3

Simpelveld - Rodeput 3 - €

VERKOCHT BINNEN 7 WEKEN

TE KOOP: Simpelveld Vrijstaand woonhuis met garage op een ruim perceel

Sittard - Mgr Vranckenstraat 7-8

Sittard - Mgr Vranckenstraat 7-8 - € 175.000 k.k.

VERKOCHT in Sittard nabij het centrum, Orbis ziekenhuis en de bioscoop, ligt dit zeer ruime appartement, appartementencomplex "Centro Cuarto", met eigen parkeerplaats, opbergkelder en 2 slaapkamers, badkamer ent toilet.

Stevensweert - Porta Isola 1

Stevensweert - Porta Isola 1 - Prijs op aanvraag

VERKOCHT prachtige vrijstaande 6 -persoons recreatiewoning op eigen perceel van 324m2. Het Park Porta Isola lig aan een haven met uitzicht op het water en het dorp Stevensweert. Nabij Belgie en Duitsland. Prachtige locatie. Eigen strand en eigen aanlegsteiger