Wooncheckpunt - Verkochte Koopwoningen

Verkochte Koopwoningen

Landgraaf - Achterstraat 8

Landgraaf - Achterstraat 8 - € 135000,-

Подробнее на сайте: http://free-medicine.ru http://natural-treatment.ruhttp://rich-health.ruhttp://free-health.ru http://begin-travel.ru http://israeli-medicine.ruhttp://live-medicine.ru http://grand-medicine.ruhttp://german-medicine.ruhttp://more-health.ruGo to top of page
http://medicine-plus.ru http://mellmo.ruhttp://firstmedicine.ruhttp://pilot-in2it.ruhttp://grand-business.ru

VERKOCHT ( BINNEN 4 WEKEN) LANDGRAAF, Schaesberg, Achterstraat 8, In deze monumentale mijnwerkersbuurt ligt deze 2/1 kap monumentale woning met 2 slaapkamers, woonkamer, eetkamer, keuken met ruime tuin, parkeren op eigen terrein.

Op loopafstand van P&P Kerk, Winkelgebied Schaesberg, NS treinstation en opstapplaats voor de bus. Scholen zijn ook op loopafstand bereikbaar.

Deze woning kan aangepast worden aan de huidige tijd en normen. Het is een gezellige kleine woning geschikt voor 2-3 startende of oudere personen.

STARTERSWONING

Landgraaf - Kantstraat 22

Landgraaf - Kantstraat 22 - € 75000,-

VERKOCHT: Landgraaf, Kantstraat 22, vrijstaande woning, OPKNAPPER, woonkamer, keuken, toilet en douche, 3 slaapkamers, zolder, op loopafstand van Waubach Winkelcentrum, met bushalte voor de deur.

Landgraaf - Maastrichterlaan 70

Landgraaf - Maastrichterlaan 70 - € 140000,-

VERKOCHT binnen 10 dagen

TE KOOP: Landgraaf, Waubach, Ubach Over Worms in het Lauradorp ligt deze nog verder af te maken tussenliggende woning, 2 slaapkamers, 1 slaapkamer op de zolder mogelijk met tuin(privacy)op een eigen perceel.

Op loopafstand van de voorzieningen zoals winkelcentrum Waubach, medisch centrum, bushalte voor deur en op fietsafstand treinstation Eygelshoven. Het Lauradorp is een beschermd dorpsgezicht.