TE HUUR: Vanaf 15 maart 2021, Landgraaf, Nieuwenhagen, Appartement Landgraaf Heigank 53, op 1e verdieping (bovenverdieping 1e en 2e etage). De tussenwoning is gelegen in Nieuwenhagen gemeente Landgraaf. Achterzijde grenst aan de velden van de Voetbalclub FC Landgraaf. De N300 buitenring geeft goede ontsluiting via naar Heerlen/Aken, Sittard-Geleen/Eindhoven en Maastricht goed bereikbaar.

De HC AFCENT en Vliegbasis AWACS op ongeveer 15 auto minuten. De Mc Donalds 5 minuten.

De woning ligt op loopafstand van het Artsencentrum met apotheek, Winkelcentrum Op de Kamp. De  wandel- en recreatiegebieden zoals Brunssummerheide en Tevenerheide, ook op loopafstand. Een busverbinding is voorhanden en de basisschool nabij.

Indeling: Het pand is voorzien van:  2 Kelders met 3 woonlagen vanaf de 1e verdieping en de 2e en 3e woonlaag is TE HUUR. (NIET DE BEGANE GROND DEZE WORDT GERENOVEERD)

Kelder: Is in 2 ruimtes verdeel (5,03 x 3,14 en 5,03 x 3,27 m) waarvan 1 ruimte voor de 1e verdieping is en de 2e ruimte voor het toekomstige appartement op de begane grond.

Begane grond: Voordeur/Entree via de onderdoorgang. Een nieuw te realiseren appartement begane grond. Via de berging is ook de diepe tuin bereikbaar behorend tot het appartement op de begane grond..

Hal: Via onderdoorgang en de voordeur is de hal bereikbaar. In de hal zijn 2 ingangen voor het appartement op de begane grond en de ingang van het appartement op de 1e verdieping via de trap bereikbaar.

1e Verdieping: Overloop naar het betegeld toilet, woonkamer met parketvloer (8,37 x 4,97 m) gesloten keuken (3,01 x 1,98 m) met functionele hoekopstelling inbouwkeuken met apparatuur, en de 1e ruime slaapkamer (4,27 x 4,06 m).

Zolder: 2e Verdieping: Bestaat uit een overloop en 3 slaapkamers (3,42 x 3,18 en 3,42 x 3,13 en 3,90 x 2,94 m) met dakraam.  Een ruime betegelde badkamer (3,08 x 1,98 m) met dakkapel en  ligbad, douche, het 3e toilet, designradiator, badmeubel met vaste wastafel plus nog een bergruimte met CV combi ketel (huur) ketel.

Bijzonderheden:

 • Woonoppervlakte circa 120m2
 • Deze zeer ruime woning is verdeeld in 2 appartementen (begane grond wordt nog gerenoveerd)
 • zadeldak in 2010 vernieuwd
 • deels kunststof kozijnen met dubbel glas
 • Voorwaarden:
 • Volledig ingevuld aanvraagformulier
 • Geldige werkgeversverklaring
 • 3 x loonstroken
 • Overzicht met bankafschrift met de 3 loonstortingen.
 • Paspoort/ID
 • 3 maanden borg (voorgesteld)
 • Huur € 850,- p.m.
 • Servicekosten inclusief gas water en licht € 185 p.m.
 • Huurdersverklaring oude woning van de verhuurder.
 • In overleg met de eigenaar een eventueel VOG verklaring.
 • Rekening houden met een voorlopige verbouwing op de begane grond. 

De waarborgsom/bankgarantie is 3 keer de maandhuur.

De huurder dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de verhuurder te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel huurder als ook verhuurder wordt uitdrukkelijk gesteld dat een huurovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat huurder en verhuurder de huurovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheids vereiste).

Indien c.v.ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient huurder de huurovereenkomst over te nemen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.