VERHUURD: 6411 KX HEERLEN, Willemstraat 15A en 15B, 2 x  2 kamer appartementen met badkamer, keuken. In het Centrum van Heerlen, nabij het Station, zijn deze 2 x 2  kamer appartementen op de 1e en 2e etage (geen lift)te huur. Op loop afstand van alle voorzieningen. De huurappartementen zijn gewaardeerd op basis van het NL-huur punten systeem. En ze zijn te huur inclusief water, licht en gas.

Heerlen is een gezellige stad waar het goed wonen is. Heerlen biedt een ruim winkelaanbod en vele recreatiemogelijkheden. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer (NS-station)(Arriva bus) is op loopafstand bereikbaar en tevens is het complex prima gelegen ten opzichte van de verschillende uitvalswegen. Het complex is gelegen aan de Willemstraat te Heerlen  wat het een veilige en rustige ligging geeft.

APPARTEMENTEN: 2 x  beide appartementen zijn voorzien van laminaat.

Begane grond: Hal/entree complex, waar de brievenbussen, plus een trap naar de eerste verdieping en 2e verdieping.

APPARTEMENT 1e verdieping:

Hal/entree  appartement die toegang biedt tot woonkamer/slaapkamer en badkamer/toilet.

Woonkamer: (5,01 x 6,50)

Slaapkamer: (4,23 x 3,14) Voorzien van Laminaat. Tevens de plaats voor de Cv-ketel (eigendom). En aansluiting voor een wasmachine.

Dakterras mogelijk vanuit de slaapkamer:  met 2 x 2 openslaande deuren met veel lichtinval brengen en het dakterras (achterzijde).  Veel lichtinval en is daardoor een mooie lichte woonkamer ruimte.

Open Keuken:  keuken beschikt over boven- en onderkastjes en een spoelbak.

Badkamer (2,35 x 2,05) Voorzien van een douche, een hangtoilet, enkele wastafel, geheel betegeld.

Bijzonderheden:

Maand huurprijs: € 850,– per maand(inclusief, gas, water en elektra + Servicekosten per maand Waarborgsom: 3 maanden  huur, Kosten huurder:  Naamplaatje eenmalig € 25,-,

Huurovereenkomst:      Onbepaalde tijd, Voorlopig energielabel, E J, Energie: Cv-ketel, eigendom, Parkeergelegenheid: Betaald parkeren en parkeervergunningen,

Let op: documenten aanleveren: 3 recente loon stroken, Loon op bankrekening, Kopie paspoort, eventueel Verklaring omtrent Gedrag, Verhuurdersverklaring, IB 60 belastingformulier.  Reageren via site of email per email: wooncheckpunt@gmail.com

Interesse; vul het formulier in op deze site
De huurovereenkomst is eerst tot stand gekomen, nadat verhuurder en huurder de huurovereenkomst hebben ondertekend. Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website-informatie staat die niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verhuurd.