TE KOOP: 6373 HR LANDGRAAF, Hoogstraat 127 en 127 A , woonhuis op de 1e en 2e verdieping en met verhuurde winkelruimte op het begane grond appartement. Een appartement begane grond en een carport in een zeer grote tuin. Beleggingspand 3 verhuur units mogelijk.
Haalbare huurinkomsten: € 28800 per jaar op basis van de NL Puntentellingen.

Op loopafstand van het winkelcentrum “Op de Kamp” ligt dit multifunctionele vrijstaande woonhuis en appartement met winkelgedeelte. 
Het is ruime bovenwoning bestaande uit met een eet- en woonkamer, keuken met badkamer, 3 slaapkamers en ruime zolderkamers (bestemmingsplan detailhandel en wonen). 

Het appartement heeft een 2 kamers(keuken/woonkamer en slaapkamer met badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet op de begane grond en ook met toegang tot de royale tuin met Carport en tuinhuis. De zeer ruime bovenwoning op de 1e en 2e verdieping heeft een aparte badkamer

De winkelruimte (97m2) bestaande uit ruime vloeroppervlakte, keuken en eigen toilet, uiteindelijk met toegang tot het woongedeelte en beschikt over een ruime oprit, 14 zonnepanelen, eigendom 2022, dubbele ingang, winkel en woningen, dakterras, zolder, kelder, overdekte tuin, carport en tuinhuis Gelegen aan de Hoogstraat 127 en 127 A te Landgraaf/ Nieuwenhagen.

Souterrain:
Via trap te bereiken kelderruimte (4.17 x 3.06).

Parterre:
Hal: 2 delen (7,08 × 1,76) en (4,95 × 3,68) Via de voordeur van het woongedeelte kom je trap naar de 1e verdieping, het woonhuis en de trap naar de kelder, plus doorgang naar appartement en badkamer.
Appartement: 2 kamer appartement, open keuken (afzuigkap, oven, kookplaat, koel en vrieskast (6,22 × 3,44), slaapkamer: (3,89 × 2,59) met badkamer (1,75 × 1,62) douche toilet, wasbak, afzuiging, design radiator op de begane grond en ook toegang tot de winkelruimte
Winkelruimte: Winkelruimte is voorzien van dubbel glas, keukentje, toilet en via een deur ook toegang tot het woongedeelte, nu in gebruik als verhuurde kapsalon groot ( 10,71 × 5,50) Toilet: (1,21 x 0,96) en Open keuken(3,30 × 2,15) 

1e verdieping:
Hal met trap naar 2e verdieping en toegang naar de woonkamer, eetkamer, open keuken en de 1e slaapkamer
Woonkamer: Aan voorzijde gelegen een woonkamer en eetkamer (8,09 x 4.76) 
Keuken: Open aanbouwkeuken. Keukenruimte (5,00 x 3,00) met een functionele keukeninstallatie voorzien van volgende apparatuur: vaatwasser, koelkast, oven, ceramische kookplaat en rvs afzuigkap. 
Balkon: (2,15 x 3,68)in 2021 gerenoveerd met plat dak
Slaapkamer : Slaapkamer ( 3,68 x 3,04)

2e verdieping: Hal met trap naar de 2e verdieping
Zolder+slaapkamer : (5,69 x 3, 94) eigendom Feenstra CV HR Ketel 2007
Badkamer: 2e persoonsbad, wastafels, douche
Zolderkamer:(7 x 2,21) elektrisch rolluiken

Tuin:
Via zijweg te bereiken en voor privacy met afgesloten omheining is deze tuin te bereiken.
De ca. 33 meter diepe geheel omsloten tuin met een carport, dubbele oprit, houten buitenberging, terras, speelgazon, geïsoleerd houten tuinhuis.

Bijzonderheden:
– 14 zonnepanelen (2022)
– Kunststof ramen met dubbel glas
– Laminaat en tegels in vele kamers
– Gemeentelijke subsidie ​​voor transformatie naar een andere functie (zoals wonen) 
  is onder voorwaarden mogelijk.
– De woning is voorzien van 14 zonnepanelen eigendom.
– Mogelijkheid tot het behalen van meerdere slaapkamers.
– De woning is deels voorzien van rolluiken handmatig en elektrisch.
– De platte daken zijn in 2019, 2021 en 2022 geheel gerenoveerd en fundamenteel geïsoleerd.
– Uniek pand op centrale locatie.
– Voldoende parkeergelegenheid op nabij parkeerplaats.
– Goed te bereiken door openbaar vervoer.(bushalte voor de deur)
– De woning heeft twee verre bestemmingen (wonen en kleine afstanden lees landschap) 
   en is dus voor meerdere doeleinden en doelgroepen te gebruiken.

Mogelijkheden:
– Het object leent zich ideaal voor bijvoorbeeld mantelzorgwoning, het appartement 
   op de begane grond.
– Winkelpand met zeer ruime bovenwoning.
– Mogelijkheid om bijvoorbeeld 3 appartementen te creëren (in overleg met gemeente)?

Opmerking: De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen door de notaris te deponeren.
De koopovereenkomst is eerst tot stand gekomen, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend. 
Alle door ons kantoor verstrekte informatie over onroerende zaken, moet worden beschouwd als een uitnodiging om onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! 
Alle afmetingen en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie van enige website-informatie staat die niet geverifieerd met de werkelijkheid, dan verandert de situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze situatie/staat verkocht .