TE KOOP: 6373 HR LANDGRAAF, Hoogstraat 127 en 127 A, woonhuis op de 1e en 2e verdieping en met verhuurde winkelruimte op de begane grond. Een appartement op de begane grond en een carport in een zeer grote tuin.

Beleggingspand: Haalbare huurinkomsten: € 28800 per jaar op basis van de Puntentellingen.

Op loopafstand van het winkelcentrum “Op de Kamp” gelegen ligt dit multifunctioneel vrijstaande woonhuis en appartement met winkelgedeelte.

Het is ruime bovenwoning bestaande uit met een eet- en woonkamer, keuken met badkamer,  3 slaapkamers en ruime zolderkamers (bestemmingsplan detailhandel en wonen).

Het appartement heeft een 2 kamers(keuken/woonkamer en slaapkamer met badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet op de begane grond en ook met toegang tot de royale tuin met Carport en tuinhuis.

De zeer ruime bovenwoning op de 1e en 2e verdieping, heeft een aparte ingang en een apart huisnummer en beschikt over diversen ruimten met directe toegang tot die bovenwoning met eigen woonkamer, keuken en drie slaapkamers.

De winkelruimte (97m2) bestaande uit ruime vloeroppervlakte, keuken en eigen toilet, eventueel met toegang tot het woongedeelte.

Het pand beschikt over een ruime oprit, 14 zonnepanelen, eigendom 2022, dubbele ingang, winkel en woningen, dakterras, zolder, kelder, betegelde tuin, carport en tuinhuis.

Gelegen aan de Hoogstraat 127 en 127A  te Landgraaf/ Nieuwenhagen.

Souterrain:

Via trap te bereiken kelderruimte (4.17 x 3.06). CV ketel eigendom

Parterre:

Hal: 2 delen (7,08 x 1,76) en ( 4,95 x 3,68) Via de voordeur van het woongedeelte  kom je trap naar de 1e verdieping het woonhuis en de trap naar de kelder, plus doorgang naar appartement en badkamer.

Appartement: 2 kamer appartement, open keuken (afzuigkap, oven, kookplaat, koel en vrieskast (6,22 x 3,44), slaapkamer: (3,89 x 2,59) met badkamer (1,75 x 1,62) douche toilet, wasbak, afzuiging, design radiator op de begane grond en ook toegang tot de winkelruimte.

Winkelruimte: Winkelruimte is voorzien van dubbel glas, keukentje, toilet en via een deur ook toegang tot het woongedeelte, nu in gebruik als verhuurde kapsalon groot (10,71 x 5,50) Toilet: (1,21 x 0,96) en Open keuken( 3,30 x 2,15)

1e etage:

Hal met trap naar 2e verdieping en toegang naar de woonkamer, eetkamer, open keuken en de 1e slaapkamer

Woonkamer: Aan voorzijde gelegen een woonkamer en eetkamer (8,09 x 4.76)

Keuken: Open aanbouwkeuken. Keukenruimte (5,00 x 3,00) met een functionele keukeninstallatie voorzien van navolgende apparatuur: vaatwasser, koelkast, oven, keramische kookplaat en rvs afzuigkap.

Balkon: (2,15 x 3,68)in 2021 gerenoveerd met plat dak

Slaapkamer: Slaapkamer ( 3,68 x 3,04)

2e etage: Hal met trap naar de 2e etage

Zolder plus slaapkamer: (5,69 x 3,94) Feenstra CV HR Ketel 2007

Badkamer: met een twee persoons bad,  wastafels, Douche

Zolderkamer: (7 x 2,21) elektrisch rolluiken

Tuin:

Via zijweg te bereiken en voor privacy met afgesloten omheining is deze tuin te bereiken.

De ca. 33 meter diepe geheel omsloten tuin met een carport, dubbele oprit, houten buitenberging, terras, speelgazon, geïsoleerd houten tuinhuis.

Bijzonderheden: – 14 zonnepanelen (2022),- Kunststof ramen met dubbel glas,- Laminaat en tegels in vele kamers,- Gemeentelijke subsidie voor transitie naar een andere functie (zoals wonen),  is onder voorwaarden mogelijk. – De woning is voorzien van 14 zonnepanelen. – Mogelijkheid tot het realiseren van meerdere slaapkamers. – De woning is deels voorzien van rolluiken handmatig en elektrisch. – De platte daken zijn in 2019, 2021 en 2022 geheel gerenoveerd en bovendien geïsoleerd. – Uniek pand op centrale locatie. – Voldoende parkeergelegenheid op nabij parkeerplaats. – Goed te bereiken middels openbaar vervoer.(bushalte voor de deur), – De woning heeft twee bestemmingen (wonen en detailhandel lees bestemmingsplan),    en is dus voor meerdere doeleinden en doelgroepen te gebruiken.

Mogelijkheden: – Het object leent zich ideaal voor, bijvoorbeeld als mantelzorgwoning, het appartement   op de begane grond. – Winkelpand met zeer ruime bovenwoning. – Mogelijkheid tot bijvoorbeeld creëren 3 appartementen (in overleg met gemeente)?

Opmerking: De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen door de notaris te deponeren.
De koopovereenkomst is eerst tot stand gekomen, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend. 
Alle door ons kantoor verstrekte informatie over onroerende zaken, moet worden beschouwd als een uitnodiging om onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! 
Alle afmetingen en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie van enige website-informatie staat die niet geverifieerd met de werkelijkheid, dan verandert de situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze situatie/staat verkocht .