TE KOOP: 6464 GH KERKRADE, St.-Pieterstraat 266, luxe uitgevoerd 2 slaapkamer appartement te Chèvremont, Kerkrade. 

VANWEGE DE VELE REACTIES ZIJN OP DIT MOMENT GEEN BEZICHTIGINGEN MOGELIJK.GEEF u OP VOOR DE RESERVELIJST A.u.b.. Voor bezichtigingen op: meld u aan PER EMAIL: info@wooncheckpunt.eu

Appartement op de 1e verdieping, 2e woonlaag ook geschikt voor de verhuur. Huurders al eventueel aanwezig. Het appartement is gelegen op de 1e verdieping van een goed onderhouden complex (met lift) met parkeerplaats op privéterrein aan de achterzijde. Ontvangsthal: Met de brievenbussen en lift naar de verdiepingen en eigen kelder

Op 1e (2e woonlaag)Etage-indeling: Appartement: Hal (6,62 X 1,51) met toegang tot de 2 slaapkamers, badkamer, meterkast, woonkamer Slaapkamers: De slaapkamers zijn respectievelijk  (4,45 X 2,69) en (1,98 X 1,98) groot. Toilet: (1,52 X 0,84) Het toilet is apart gelegen. Badkamer: De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel. Woonkamer: (5,82 X 5,78) De woonkamer met moderne open keuken. Laminaat tegels. Balkon: (rolluiken) (2,70 x 1,79) zuid Keuken: (2,93 X 2,10) De moderne keukenopstelling is v.v. kooktoestel, afzuigkap, oven. Berging: (1,80 × 0,80)Vanuit de keuken is ook nog een berging met een wasmachine aansluiting te bereiken. In het souterrain bevindt zich nog een privéberging van ca 6 m2.

BIJZONDERHEDEN: – uitstekend onderhouden, – hele appartement met kunststof kozijnen en kunststof deuren, – rolluiken voor en achterzijde en aan de zonzijde, – grindvloer gang en slaapkamers, – toilet en badkamer luxe betegeld, – CV Volta Huurketel €  48,- p.m.

Opmerking: De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst is eerst tot stand gekomen, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend.  Alle door ons kantoor verstrekte informatie over onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend!

Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website-informatie staat die niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.