SORRY VERHUURD/RENTED 6,3 km of HQ Afcent Brunssum, 8 km AWACS Geilenkirchen 

Ligging: In Landgraaf, Ubach over Worms, Waubach, Parkheide ligt dit halfvrijstaande woonhuis met ruime tuin en garage. Begane grond: Hal, toilet(geheel betegeld), woonkamer en trap naar de eerste verdieping. Woonkamer: Ruime L-vormige woonkamer met een tegel vloer. De wanden zijn gestukadoord  Een eetkamer en een half open aanbouwkeuken met ijskast, keramisch gas kookstel. Wintertuin met open haard: Serre/wintertuin met schuifpui met hordeur, zonnige hoek in de tuin.

GARAGE: De garage is voorzien van een verwarming, automatische sectionaal deur en afgewerkte vloer.  1e Verdieping: Een ruime hal naar de drie slaapkamers en de ruime badkamer met 2e toilet. Een vaste trap met deur naar de zolder. De badkamer is voorzien van een design radiator, bad, douche, 2e toilet en vast wastafel en een luxe betegeling.

Zolder verdieping: De zolder is geheel geïsoleerde en voorzien van laminaat. Op de zolder vindt u ook een wasmachine aansluiting en een Cv-ketel kamer. Veel opberg wandkasten

Bijzonderheden: Het pand is geheel voorzien van kunststof ramen en dubbelglas. Het pand is geïsoleerd. En uitstekend onderhouden. – Non smoking, – aanbouw keuken, – wintertuin, – grote tuin, – parket vloer, – op haard in de wintertuin

De huurovereenkomst is eerst tot stand gekomen, nadat verhuurder en huurder de huurovereenkomst hebben ondertekend. Alle door ons kantoor verstrekte informatie over onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering.  Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website-informatie staat die niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht/verhuurd.