TE HUUR vanaf augustus 2020: Kerkrade-Centrum, Kapellaan 1, 1 persoons studio

In de dynamische grensgemeente Kerkrade. Een gezellige stad waar het goed wonen is. Kerkrade biedt een ruim winkelaanbod en vele recreatiemogelijkheden. Het complex aan de Kapellaan is zeer aantrekkelijk gelegen aan de Markt van Kerkrade. Nabij de Kerk, Zwembad, Sportschool, winkels en restaurants en veel gezellige terrassen.

Goed bereikbaar met het openbaar vervoer (NS-Station)(Arriva bus) is op loopafstand bereikbaar en tevens is het complex prima gelegen ten opzichte van de verschillende uitvalswegen. Het complex is gelegen aan de Kapellaan wat het een veilige en rustige ligging geeft. Het complex bestaat uit café/bistro met feestzaal en vergaderlokalen en 7 appartementen verdeeld over 3 woonlagen. De woonlagen zijn ontsloten door een trap en lift

Studio/maisonette

Begane grond: Hal/entree complex, alwaar de brievenbussen, videobel en de lift zijn, plus een trap naar de eerste verdieping.

1e verdieping:

Hal/entree (2,21 x 1,81) appartement die toegang biedt tot woonkamer/slaapkamer en badkamer/toilet. Video telefoon.

Woonkamer=slaapkamer(6,50 x 5,84) Voorzien van vloerbedekking, eventueel als basis voor laminaat. Een ruime luxe kast partij die uitstekend geschikt is en veel opbergruimte in de woonkamer.

Dakterras en Frans balkon: (4,00 x 3,12) met 2 x 2 openslaande deuren met veel lichtinval brengen u op het Frans balkon (straatzijde) en het dakterras (achterzijde).  Veel lichtinval en is daardoor een mooie lichte woonkamer ruimte.

Keuken:(2,26 x 1,52)Dichte nette keuken beschikt over boven- en onderkastjes en een spoelbak en tegelvloer. Tevens de plaats voor de CV ketel (eigendom).

Badkamer (2,35 x 2,05) Voorzien van een douche, een hangtoilet, enkele wastafel, geheel betegeld.

Bijzonderheden:

Maand huurprijs: € 625,– per maand + Servicekosten € 120,– per maand

Waarborgsom: 1 maand huur

Kosten huurder: Naamplaatje eenmalig € 25,-

Huurovereenkomst: Onbepaalde tijd

Voorlopig energielabel B

Energie: Cv-ketel, eigendom

Parkeergelegenheid: Betaald parkeren en parkeervergunningen

Berging: nog geen berging wordt aangemerkt.

LET OP: documenten aanleveren: 3 recente loon stroken, Loon op bankrekening, Kopie paspoort, eventueel Verklaring omtrent Gedrag, Verhuurdersverklaring, IB 60 belastingformulier.

Interesse vul het formulier in op deze site
De huurovereenkomst is eerst tot stand gekomen, nadat verhuurder en huurder de huurovereenkomst hebben ondertekend. Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website-informatie staat die niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verhuurd.