VERKOCHT: EYGELSHOVEN(Kerkrade) Berghofstraat 72 staat te koop dit super de luxe appartement. INSTAPKLAAR met een zeer luxe uitstraling. Uitkijken op het groen van de omringende bomen lekker koel in de zomer.Geheel in 2021 gerenoveerd appartement met 1 slaapkamer, luxe nieuwe aanbouwkeuken, luxe badkamer met douche en bad en twee balkons waarvan 1 ingericht in Japanse stijl en gelegen op de derde verdieping in Flat Uranus. Het appartement is gelegen aan de Berghofstraat 72 te Eygelshoven.Parterre: Via entree met brievenbussen en intercominstallatie te bereiken tochtportaal met deur naar portaal voorzien van trappenhuis, lift en deur naar bergingen. De privé berging van respectievelijk 8,3 m2 en de gemeenschappelijke fietsenstalling zijn eveneens op de begane grond gelegen.

DERDE verdieping: Vernieuwde meterkast met slimme meters op portiek gelegen buiten het appartement.

Hal: Via voordeur te bereiken hal met grindvloer in de woning(excl. slaapkamer en gang en  muurkast.) Toilet: in 2011 geheel betegeld (Geberit) toiletruimte met vrij hangend toilet.

Luxe glazen schuifdeuren tussen hal en woonkamer, woonkamer en badkamer. Leidingen weggewerkt in de muren. Radiotoren en leidingen weggewerkt al dan niet in een ombouw.

Woonkamer (2019) (4,95 x 4,14) met uitstekende lichtinval, met stukwerk en stenen muur.

Keuken: (4,14 x 2,15) leefkeuken voorzien van een hoekvormige keuken. In het werkblad geïntegreerd stopcontacten, vuilnis emmer(2020) met de volgende apparatuur: inductie met gas kookplaat en oven.

Berging: Aparte bergruimte met aansluitpunt voor de wasmachine via de keuken.

Balkons: Het appartement beschikt over 2 balkons een aan de voorzijde te bereiken middels te woonkamer en een aan de achterzijde te bereiken middels de keuken. 1 balkon met Japanse Tuin en 1 balkon met rustgevende fontein.

Via de woonkamer toegang tot 1 slaapkamer van respectievelijk 12m2

Badkamer: Zeer luxe badkamer:(4.01 x 3,95) met eveneens wanden in strak stucwerk en grindvloeren. Geheel betegelde luxe moderne badkamer (2020) met ligbad en inloopdouche voorzien van douchegedeelte en wastafel.

 Bijzonderheden
– Het appartement per in overleg beschikbaar.
– Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen.
– Het appartement is bijna geheel voorzien van dubbele beglazing HR-glas.
– Het appartement is voorzien van nieuwe elektriciteit, stekkers, stopcontacten en leidingen
– Het appartement is geheel gerenoveerd in 2019 en keuken in 2020.
– Energielabel C.
– Het appartement is zeer centraal gelegen nabij winkelcentrum, supermarkt en weekmarkt.
– Het appartement beschikt over een eigen meter voor elektra en gas en HUUR C.V. combiketel Hesi.€ 37,62
– De bijdrage VVE van € 187,00 per maand is inclusief waterverbruik, opstalverzekering,lift en schoonmaak gemeenschappelijke ruimte.
– Centraal gelegen nabij winkels, scholen, uitvalswegen, wandelgebieden, Sportpark   EHC, Mondo Verde en Snow World, Gaia Zoo  en de 2e grootste Markt van Nederland   en alles op loopafstand

Opmerking: De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst is eerst tot stand gekomen, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie over onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website-informatie staat die niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.