VERKOCHT: Brunssum, Maastrichterstraat 50, (nabij populaire woonwijk Kruisberg) en op gunstige gelegen,  loopafstand van het Centrum van Brunssum met alle voorzieningen, ligt deze  2/1 kap woning met  slaapkamers op de 1e verdieping en 2e verdieping een ruime 4e slaapkamer met  dakkapel op de zolder die met een vaste trap te bereiken is. Diepe tuin(25m) bereikbaar via het terras en de zijingang, op het noorden. De Maastrichter straat wordt in 2020 verkeersluw gemaakt.                                   

INDELING:
Via de trappen en oplopend voetpad bereikt u de voordeur en zij-ingang

BEGANE GROND:

Hal/entree, trappenhuis, meterkast voorzien nieuwe elektra groepsinstallatie /”slimme meter”, Toilet (0,80 x 1,47)(2008) met fonteintje en toegang tot de kelder, keuken en woonkamer.

Woonkamer (6,80 x 3,50/3,10) met laminaat vloer en met openslaande tuindeuren, veel lichtinval. Aan de achterzijde convector verwarming. De woonkamer is geheel gespoten. Een ruimere uitbouw van woonkamer en bijkeuken is mogelijk.

Keuken: De eenvoudige dichte keuken (2,60 x 1,90) met aanrecht en boven en onderkastjes. Plavuizenvloer.

Bijkeuken( 2,80 x 2,70) met een extra tuindeur  en een royale aanbouw. Tevens een aansluiting voor witgoed zoals wasmachine en droger.

TUIN: (25 diep x 6 breed)(NOORDEN) Via de keukendeur en de openslaande tuindeuren van de woonkamer komt u op terras geheel betegeld, omsloten achtertuin met privacy,

OPM: Renoveren van keuken, bijkeuken, terras en eventuele aanbouw mogelijk.

1e VERDIEPING: Overloop, met 3 slaapkamers en badkamer. Laminaat vloeren in de slaapkamers , Slaapkamers: Slaapkamer 1 (3,70 x 3,50) slaapkamer 2 (3,50 x 3,10) voorzijde met een Frans Balkon en elektrische rolluik, 3e Slaapkamer (2,70 x 1,90) , Badkamer: 2008(betegeld en voorzien van een douchecabine met vast wastafel, 2e zwevende toilet, badmeubel, design-radiator en inbouwspots.

2e VERDIEPING ZOLDER: Bereikbaar middels vaste trap. Ruime geïsoleerde met dakkapel zolder te gebruiken als 4e grote slaapkamer. Geïsoleerd et UNI dek platen. Dakkapel (3,94 x 1,68)Cv-Ketel eigendom HR-Solide Valliant. Het gehele dak werd in 2008 vernieuwd.

Bijzonderheden:
2008 Badkamer vernieuwd 2008 Toilet vernieuwd, 2008 Nieuw pannen dak, met UNI dek geïsoleerd, 2008 Oude rioleringen vervangen, 2008 2 nieuwe beuken houten trappen, 2005 Bijna geheel voorzien van kunststof kozijnen al dan niet elektrisch en/of dubbel glas. 2017 Zolder geheel geïsoleerd en nieuwe vloer gelegd. 2009 Trap, bestrating en nieuwe riool voortuin. 

Ideale woning voor verduurzaming(extra hypotheek), zoals bv zonnepanelen etc. Deze woning is onderhouden en zal hier en daar nog extra aangepakt kunnen worden..

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening en/of zonnepanelen een huurinstallatie is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte informatie
kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.