VERKOCHT BINNEN 1 DAG

TE KOOP, LANDGRAAF, NIEUWENHAGEN, Mozartstraat 41, op loopafstand van Winkelcentrum. Een uitstekend onderhouden, rustig, doch centraal gelegen woonhuis met tuin, garage en berging . Op loopafstand van de voorzieningen ‘Op de Kamp’ en Eijkenhagen college, het bos Eijkenhagen. Bus voorziening en trein op loopafstand.

Parterre
Overdekte entree (laminaat) met toegang naar, de woonkamer,  toilet voorzien van betegeld vrij-hangend toilet met fontein en trap naar 1e verdieping.

HAL: Via de hal voorzien van laminaatvloer te bereiken sfeervolle woonkamer met goede lichtinval, strak plafond deur naar de woonkamer, meterkast en toilet.

WOONKAMER: Ruime woonkamer met nieuwe open L vormige keuken, opbergkast, deuren naar de overkapping, tuin en de garage, vloer laminaat

KEUKEN: (2,24 x 2,62) Open keuken met spatschermen in een hoekopstelling L-vormig, met moderne witte installatie voorzien van de hierna genoemde Zanussi apparatuur: Koelvries combinatie, gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser.

TUIN: Via de deur toegang tot een overkapping met winter zeil. Via overkapping bereikt u de gezellige geheel omsloten en beklinkerde tuin met goede privacy, en 2 tuinhuisjes en toegang naar de garage.

GARAGE: . Achter in de tuin ligt de garage, een uitstekend afgewerkt met elektrische sectionaal poort, gedeeltelijk tegelvloer. (6,17 x 2,65), 2e keuken, water en licht aansluiting.

1e verdieping
Overloop met inbouwkast (1,08 x 1,20) alwaar aansluitpunten voor de wasmachine en en droger. Een Volta Huurketel combi CV HR. plusminus € 30,- p.m.

SLAAPKAMERS: Drie goed afgewerkte slaapkamers, slaapkamer 1 (4.21 x 3. 19 m), slaapkamer 2 (2.74 x 3.18 m), slaapkamer 3 (3.10 x 2,00 m) (Laminaatvloeren)

Badkamer: Geheel betegelde badkamer met 2e vrij-hangend toilet, wastafel met ombouwbadkamermeubel en ligbad annex douche.

Bijzonderheden
– Rustig doch centraal gelegen.
– Op loopafstand van winkelcentrum ‘Op de Kamp’ en Eijkenhagen college, het bos       Eijkenhagen. Bus voorziening en trein op loopafstand.
– Gehele woning is voorzien van kunststofkozijnen en dubbele beglazing.                        – Rolluiken 
– De woning verkeerd in uitstekende staat van onderhoud.
– Ruim voldoende parkeerplaatsen in de straat en achterom prive parkeerplaats

 • Nieuwe keuken met achter spat glaswand 2013
 • Garagedeur sectionaal deur en nieuwe binnendeuren 2012
 • Schilderwerk gehele woning 2012
 • Rolluiken en Kunststof ramen 2012
 • Preventief dak 2015
 • Afdak wintertuin en Keydoek zeil wintertuin 2014
 • Gevelreiniging en impregneren 2015
 • Stallen hout en kunststof 2016
 • Terras achterzijde 2016
 • Voorzijde woning tuin en terras 2016
 • Camera’s voor en achterzijde

Opmerking: De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst is eerst tot stand gekomen, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website-informatie staat die niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.