VERKOCHT  Heerlen Rietveldstraat 7 tussenliggend ruime woning
In de populaire woonwijk Nieuw Husken ligt deze uitgebouwde riante woning aan de rand van het park. Deze uitstekend geïsoleerde woning heeft vier slaapkamers (dakkapel), een luxe badkamer, een grote woonkamer en een leefkeuken in de aanbouw. Een schuifpui leidt naar de onderhoudsvriendelijke achtertuin met houten tuinhuis. Alle basisvoorzieningen en de uitvalswegen liggen in de nabijheid en de wijk is bijzonder kindvriendelijk aangelegd.

Begane grond:
In de voortuin is parkeergelegenheid voor een auto.
Via de voordeur wordt de hal bereikt met het toilet voorzien van staand closet.
Ook zijn hier de moderne meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.
Woonkamer: Een deur geeft toegang tot de ruime woonkamer (8.21 x 5.15 / 3.20m)
met een fraaie natuursteenvloer welke doorloopt in de keuken.
Berging: Een ruime trapkast geeft veel extra bergruimte.
Keuken: De open keuken (2,40 x 2,26m), bevat een complete hoekkeuken opstelling voorzien van Siemens vaatwasser, Nieuwe koelkast (2020), 3 in een combi/oven/magnetron, keramische kookplaat, Siemens rvs wasemkap en voldoende kastruimte met Apothekerskast.
De schuifpui zorgt voor veel daglicht en heeft directe toegang tot de ruime terras overkapping.
Tuin: Zonnige tuin en de onderhoudsvriendelijke achtertuin ligt een terras en een houten tuinberging. De tuinafscheiding is van 2020. Deze tuin is vanaf de achterzijde via een poort toegankelijk en het park aan de achterzijde zorgt voor maximale privacy in de tuin.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers:
1 (4.17 x 1,89m), 2 (5,35 x 2,89m) en 3 (4,04 x 2,42m met Frans Balkon).
De slaapkamers 1 en 3 zijn beiden voorzien van een dakkapel.
Alle slaapkamers en de overloop zijn afgewerkt met een laminaatvloer.
Badkamer: De luxe badkamer (4,04 x 2.42) is geheel betegeld en voorzien van een douchecabine, een dubbele vaste wastafel met bad meubel op een marmer blad, een 2e toilet en een designradiator.

Tweede verdieping:
Via een vaste trapverbinding is de zolder bereikbaar met een aparte ruimte met aansluiting voor de wasmachine/droger/centrale afzuiging en de Volta huurketel (€ 37,00 p.m). cv ketel en ruime vierde kamer (4.04 x 4.20m). Deze slaapkamer is voorzien van groot dakraam en heeft ook een laminaat vloerafwerking. De knieschotten zijn met schuifkasten afgewerkt en boven de overloop ligt nog een kleine vliering.

Bijzonderheden:
Centraal afzuigsysteem
De Volta huur HR combi ketel(2016).
Rolluiken
Het woonhuis is voorzien van houten(voorzijde) en kunststof kozijnen (achterzijde)met dubbele en HR beglazing
Parkeervoorzieningen zijn in de straat en wijk aanwezig.
Voorzieningen zoals uitvalswegen, winkels en scholen liggen in de nabijheid van de woning.

Hele ruime gezinswoning ligt op een populaire woonlocatie in Heerlen.

Opmerking: De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
De koopovereenkomst is eerst tot stand gekomen, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website-informatie staat die niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht