VERKOCHT: Landgraaf, Salkstraat 5, (Schaesberg/Eikske)ligt deze 2/1 kap woning met 4 slaapkamers, zolder met vaste trap, terrasoverkapping, ruime tuin en garage (eventueel te verlengen). Centraal maar rustig gelegen en op loopafstand van het Winkelcentrum van Schaesberg en de voorzieningen. Vlak bij de N300 buitenring en Binnenring. Snowworld, Natuurgebied Strijthagen.

Indeling
Parterre: Via de voortuin te bereiken voordeur, hal, toilet en fontein, kelder, woonkamer en keuken en trap naar de 1e verdieping. Woonkamer: met aan de voorzijde een groen plantsoen. De woonkamer heeft een houten vloer (6,32 x 3,68). Keuken: gesloten keuken(2,76 x 2,68) L-vormige keuken met vaatwasser (2019) gasfornuis, koelkast, oven en magnetron. Met toegang tot de tuin en garage. Overkapping: (7,00 x 3,20), Kelder: (3,68 x 2,74) opbergkelder, aansluiting wasmachine en droger. Garage: (5,69 x 2,89) eenvoudige garage, die eventueel te verlengen is. Tuin: Geheel betegelde tuin 13 meter diep met een houten berging (3,78 x 3,05).

1e verdieping:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers ca. Linksachter (2,89 x 2,76) Rechtsachter (3,67 x 3,64), linksvoor (3,77 x 2,68) Alle slaapkamers zijn voorzien een laminaatvloer. Badkamer: (1,79 x 2,61)Douchecabine, design radiator, dubbele badkamermeubel, 2e toilet, verlaagd plafond.

2e verdieping:
Via een vaste trap te bereiken ruime bergzolder met 4e Slaapkamer met dakkapel (2,79 x 5,02). Bergruimte, VR ketel combi cv-installatie huur Feenstra. Unidek platen.

Bijzonderheden:

– Van binnen geverfd 2020 en trap bekleed. – Geheel voorzien van kunststof buiten kozijnen met voorzien van isolatieglas(HR + glas)en bijna geheel voorzien met rolluiken -Grote oprit -Betegelde tuin – Tuinhuisje – Zeer centraal en rustig gelegen met alle voorzieningen op loopafstand en in de nabijheid. Winkelcentrum Schaesberg, Snowworld, Draf en renbaan, aansluiting op binnen en buitenring en daardoor snel op de autosnelwegen naar Eindhoven, België en Duitsland.

Opmerking: De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst is eerst tot stand gekomen, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Alle door ons kantoor verstrekte informatie over onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website-informatie staat die niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.