VERKOCHT BINNEN 14 DAGEN: Heerlen, Sint Franciscusweg 24, staat deze luxewoning met stadstuin Heerlen, Centrum, Sint Franciscusweg 24, ligt deze tussenliggende luxe afgewerkte woning met ruime patiotuin. De woning is luxe uitgevoerd En instap klaar. Op loopafstand van Heerlen Centrum, Aambos en het wandelgebied aldaar. Het Grotiusscollege en Bernadinuscollege, het Winkelcentrum Heerlen liggen ook in de directe omgeving op loopafstand, Nabij de uitvalswegen, provinciale en autosnelwegen Maastricht, Heerlen, Geleen, Aken en Hasselt.

Een luxe uitgevoerd en instap klare tussengelegen woonhuis, 4-5 RUIME slaap- werkkamers, luxe badkamer, luxe keuken, luxe toilet, ruime woonkamer met open haardkachel. Uitstekend geschikt voor starters en gepensioneerden.

Een aangelegde onderhoudsvriendelijke stadstuin met berging. Het hele pand is bijna geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas. De woning is, instap klaar en luxe uitgevoerd en uitstekend onderhouden.

Hal: Hal(6,26 x 1,92) met kunststof voordeur, toegang tot het toilet, kelder en woonkamer en trap naar de 1e verdieping. De gehele hal is voorzien van een tegelvloer. De trap naar 1e verdieping is voorzien van mooie zwart geverfde lak. Via de hal toegang tot de ruime kelder                                                                                                   

Toilet: Design hangend toilet met wasbakje (1,19 x 0,72) met tegelvloer

Kelder: Ruime opbergkelder.

Woonkamer: (3,40 x 8,61) Ruime woonkamer, originele houten vloer en met luxe moderne houtkachel. Toegang tot de keuken en de aangelegde stadstuin met berging. Kunststof schuifpui en zonnescherm.

Keuken: (2,38 x 3,73) 5 pits gasstel AEG, Bosch vaatwasser, Bosch afzuigkap, Koel-vriescombinatie. Een moderne luxe hoek keuken. Tegelvloer,  doorgang naar de tuin en de buitenberging.

TUIN: (5,50 x 5,00) Moderne stadstuin op het (zuiden-west) Een handbediend zonnescherm laat u ook genieten van de schaduw (2017)

Berging: Ruime buitenberging met nieuwe golfplaten dak 2019.(2,57 x 3,85).

1e Verdieping: Via de mooi afgewerkte trap komen we in de hal 1e verdieping (3,13 x1,93), met een luxe badkamer en 3 slaapkamers.                                                  Waarvan 1 slaapkamer een balkon heeft (nieuw dak 2020).                                          De 1e verdieping behalve de badkamer is geheel voorzien van een mooie hardhouten vloer.                                         

Slaapkamers 3 ruime slaapkamers (3,59×4,27)(4,00×3,40), 1 slaapkamer is in te richten als Walking Closet (2,36×1,93) met veel opbergruimte De kleinste slaapkamer biedt toegang tot het kleine balkon. Een zonnig balkon tot en met de avondzon.

Bad Kamer: (2,67 x 1,90) Luxe betegelde badkamer met bad, 2e Toilet, design Radiator, luxe design wastafel met meubel.

2e Verdieping: Zolder  Een juweeltje.                                                                   

De zolder is zeer ruim en afgewerkt en kan ingericht worden als een 2e woonverblijf met slaapgelegenheid en zitgelegenheid. 2 ruime kamers met ensuite deuren.    Voorzien van een Vide in een ruime kamer met ensuite deuren. (2e badkamer is hier ook mogelijk). De gehele zolder heeft een eiken parketvloer (brede planken 2019) Verdeeld in 2 ruimten 5,47 x 3.17 en 4,70 x 3,46) en de Vide(2,67 x 4,37)

Waskamer: Wasmachine, droger en Eigendom de cv ketel(nieuw expansievat 2019)      CV Ketel Ecoline excellent HR ketel 2010 jaarlijks onderhouden.(vloer Laminaat)

2 Dakkapellen aan de voorzijde en 1 dakkapel aan de achterzijde. Daarvan zijn de daken in 2019 vervangen. Aan de voorzijde nieuwe dakgoot (2019) De zolder is uitstekend en geheel afgewerkt en ook voorzien van de luxe hardhouten vloer.

Bijzonderheden:

2010: Kunststof kozijnen en Delta dubbel glas (behalve toiletraampje)

2010: Cv-Ketel eigendom Nefit HR 2010.

2010: Voor en achter een aangelegde stadstuin (zonzijde zuidwesten)

2015: Keuken

2019: Bijgebouw dak geheel vernieuwd.

2019: Voorzijde dakkapellen, en dakgoten vernieuwd

2019: Nieuw expansie vat

2019: Lood vernieuwd

De woning is luxe uitgevoerd, instap klaar en uitstekend onderhouden,

Opmerking: De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst is eerst tot stand gekomen, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website-informatie staat die niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.