VERKOCHT: 6373 JC LANDGRAAF, Dorpstraat 55, 2/1 kap woning, OP EEN UITSTEKENDE TOP A1-locatie, bij alle voorzieningen, parkeerplaatsen van Winkelcentrum Op de Kamp, Gemeentehuis, scholen ed

Hier ligt dit bijna geheel gemoderniseerde 2/1 kap woning met 2 slaapkamers, met een fraai aangelegde badkamer, ruime lange woonkamer, luxe lange keuken met een kookeiland en een schuifpui naar de fraai aangelegde tuin.

Deze woning is uitstekend geschikt voor een 1-2 persoons- huishoudens starters van 55+.

Kleiner gaan wonen met een tuin. Nu is dit de kans. Goedkoper dan een appartement
Indeling:
Souterrain:
Aparte kelder. De kelder bestaat uit 2 delen (witgoed en berging) is groot ca. 4,30×4,33.

Begane grond: Algemene open hal/entree, trapopgang naar de 1 e verdieping, toilet en toegang tot de leefkeuken met kookeiland. De schuifpui brengt u naar de fraai aangelegde zonnige tuin (zuiden).
Hal: Geheel nieuwe meterkast, de leiding zijn geheel vernieuwd in de woning. 
Toilet: (1,80 x 0,88) Aparte toiletruimte met een zwevend toilet en fonteintje

Woonkamer: (7,50 x 4,63) De woonkamer is voorzien van een mooie planken vloer. De wanden zijn afgewerkt en voorzien van OSB-gipsplaten. De woonkamer geeft u een ruime blik op de fraai aangelegde tuin. En de mooie keuken met het kookeiland.

Keuken: (kook en eetgedeelte)(8,86 x 2,62) Een hoogwaardige open keuken met een “Nolten” keuken. Apparatuur Zanussi en LG, een kookeiland met 4 pits gastoestel, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer en afzuigkap. Het eetgedeelte is groot 4,69 x 4,42.

Hal: Geheel nieuwe meterkast, de leiding zijn geheel vernieuwd in de woning.

Toilet: Aparte toiletruimte met een zwevend toilet en fonteintje

 1e Verdieping: Trap naar de 1e Verdieping, Badkamer: Inloopdouche met regendouche en wastafel, mooi betegeld. Slaapkamers: 2 kleinere  slaapkamers: waarvan 1 slaapkamer L-vormig(4,45 x 2,29/ 2,16x 1,56) en 1 slaapkamer (3,96 x 2,95)gescheiden door ¾ wanden deze kamer heeft kunststof kozijn.

Zolder: De zolder is bereikbaar, voorzien van een nieuw dak, zinken dakgotenbakken met Trespa omkleed. De zoldervloer is geïsoleerd.

Tuin: Via de woonkamer, schuifpui is de fraai aangelegde tuin bereikbaar. De tuin heeft een ruim terras en is aangelegd met niveau verschillen. Veel zon, druiven aan de muur. Op het einde van de tuin is een berging voor materialen.

Bijzonderheden: – De gehele woning is grotendeels voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. CV Ketel eigendom Bosch HR cv ketel 2012 – De hal, woonkamer, keuken en slaapkamers zijn voorzien van een mooie plankenvloer. – Fraai nieuw aangelegde betegelde badkamer – Nieuwe meterkast – Nieuwe leidingen en aan afvoer. – Platten daken zijn geïsoleerd en vernieuwd 2013 en 2015 – Tuin op het zuiden, werd aangelegd met verschillende hoogte terrassen, tegel terras en grasterras, damwand en muurplaat  De woonkamer, keuken en kookgedeelte zijn voorzien van spotjes met led verlichting en censor dimmers.  

Opmerking: De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken af ​​het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de betalingsverplichting te deponeren. 

De koopovereenkomst is eerst tot stand gekomen, eerst koper en verkoper ondertekend.

Alle door ons uitgevoerde informatie over onroerende zaken, moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onder te treden, en is geheel vrijblijvend!
Alle afmetingen en afmetingen zijn bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleent. Indien in enige documentatie van op enige website-informatie staat die niet voorafgaande met de werkelijkheid, dan ingevoerde situatie waarin de woning zich bevindt, zoals deze koper heeft kunnen zien, en wordt de woning in deze situatie/staat verkocht .

Gallery Notice : Images have either not been selected or couldn't be found