WIJ KUNNEN OP DIT MOMENT GEEN AFSPRAAK MEER MAKEN VOOR EEN BEZICHTIGING. DE BEZICHTIGINGSMOMENTEN ZIJN VOL.
U KUNT ZICH WEL AANMELDEN VOOR DE RESERVELIJST DOOR EEN EMAIL TE STUREN.

TE KOOP: 6431 XK Hoensbroek, Sint Josephstraat 2, ligt deze VRIJSTAANDE woning met tuin en garage en 2 SLAAPKAMERS, geschikt voor een of 1-2 persoons huishouden. Op een rustige woonlocatie ligt deze woning met omsloten tuin op het zuiden (privacy volle tuin op het zuiden) Altijd al kleiner willen wonen? Dan is dit uw woonhuis?

Goed onderhouden, gedeeltelijk opnieuw aangepakt in 2021. Nieuwe verdiepingsvloer, nieuw verlaagd plafond in de woonkamer, 2 nieuwe trappen voor de 1e verdieping en de kelder in 2021.

Woonkamer met natuursteen en voorzien van vloerverwarming, moderne luxe keuken en toiletruimte.

Mooie luxe badkamer met bad en douche. 2 slaapkamers. 1 ruime slaapkamer, 1 kamer is in te richten als Walking in closet.

Een styliste kan haar creativiteit erop loslaten om nog naar eigen keuze, ruimten van deze woning mooi te stijlen naar uw eigen smaak.

 

Indeling:

Souterrain: Provisie kelder(ca 8m2) met CV-installatie huur en witgoedaansluitingen
Begane grond (natuursteen vloer en vloerverwarming)
Hal:

Entree- hal met modern toilet (1,03 ) en meterkast.

Met de trap naar de 1e verdieping, trap naar de kelder en toegang tot de woonkamer.
Woonkamer:

Woonkamer/eetkamer (6,80 x 5,80m) natuurstenen vloer met vloerverwarming en verlaagd plafond (spotjes kunnen worden aangebracht) en openslaande tuindeuren naar de tuin, zodat u kunt genieten van de zon op het zuiden.
Keuken: Moderne gesloten luxe keuken (3,15 x 2,92m) luxe (greep loze) hoekopstelling met kook installatie en apparatuur t.w.: vaatwasser, 5 pits gaskookplaat, koelkast, magnetron, afzuigkap, elektrische oven, met doorgang naar tuin en garage.
Tuin: Sfeervol en fraai aangelegde onderhoudsvrije tuin (28m2)
Garage (7,31m x 2,98m) met sectionaalpoort (voor ½ is deze in te richten als salon)

1e Verdieping
Overloop: Slaapkamers1e Slaapkamer ruim (4,67 x 3,80m) 2e Slaapkamer met muurkast (2,10 x 4,52m) Beide slaapkamers kunnen gebruik maken van het balkon op het zuiden. Badkamer: Moderne riante luxe badkamer (14m2m)(vroeger 3e slaapkamer) met o.a. wastafel in badmeubel, wandcloset, luxe ligbad (met jets), ruime inloopdouche, designradiator, en daglicht toetreding.

Bijzonderheden: Wilt u bezichtigen meld u aan per email a.u.b..

Opmerking: De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst is eerst tot stand gekomen, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie over onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend!

Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website-informatie staat die niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.