TE KOOP:  6433 HL HOENSBROEK, Bernhardstraat 20, In een rustige woonomgeving (Nieuw Lotbroek) ligt deze ingerichte tussenliggende woning. Met voortuin, omsloten achtertuin met houten buitenberging, aanbouw keuken en badkamer (1996) en een achterom mogelijk.

De ligging is niet kindvriendelijk, maar ook ideaal ten opzichte van uitvalswegen, het centrum van Hoensbroek, treinstation en de woonboulevard, samen met wandelgebied en dierenpark.

Ligging en indeling Begane grond
Souterrain: grond onderkelderd met een provisieruimte (3,5 x 2,7 m)
Begane grond: voortuin, entree, de ruime hal (3,62 x 1,00) met plavuizenvloer afgewerkt, trappenhuis, meterkast, garderobe en zwevend toilet (1,11 x 0,89)
Woonkamer: De woonkamer (6,05 x 3,6 m ) (1,93 x 2,70)met de tegelvloer.
Keuken: Half open keuken (3,42 x 2,03 m) heeft een moderne keuken-installatie in een L-vormige opstelling en is voorzien van diverse apparatuur.

Via de woonkamer toegang tot de bijkeuken en badkamer. De keuken, bijkeuken en badkamer zijn later aangebouwd (1996) aan de woning.

Bijkeuken(1996 ): In de bijkeuken is plaats voor het witgoed, wasmachine en droger.
Badkamer: (1996) De badkamer kent een speelse indeling en is voorzien van een hoekzitbad, inloopdouche, badmeubel en design-radiator.

Vanuit de bijkeuken is de tuin te bereiken met terras, gazon, een houten buitenberging (3,0 x 3,0 m) En achter uitgang.

Eerste verdieping Over
en een drietal slaapkamers, gezamenlijke groot: 3,64 x 2,81, 2,81 x 2,78 en 3,77 2,37. De oude badkamer (1,95 x 0,85m). 2 e toilet met wasbak (oude douche))

Tweede verdieping
Middels een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar waar ook de CV-opstelling zich bevindt.
De Cv-ketel is eigendom 2003 (AWB
thermomaster ) Zolderkamer: (3,67 x 5,80).

Tuin: Normale tuin met een grasveld, terras en planten. Via de poort kunt u achterom naar binnen komen.

Bijzonderheden
* aan de achterzijde geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
* Cv-installatie HR AWB Thermomaster en Volta huur cv-ketel 16,- pm;
*overeenkomst in overleg.
* Er zijn nog 2 op maat gemaakt kunststof kozijnen

Overdracht Vraagprijs € 149500,- kk
Aanvaarding In overleg
Bouw Type object Woonhuis, eengezinswoning,
Soort bouw
Bestaande bouw Bouwperiode 1950

Opmerking: De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken af ​​het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de betalingsverplichting te deponeren.
De koopovereenkomst is eerst tot stand gekomen, de koopovereenkomst is eerst ondertekend.
Alle door ons uitgevoerde informatie over onroerende zaken, moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onder te treden, en is geheel vrijblijvend!
Alle afmetingen en afmetingen zijn bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleent. Indien in enige documentatie van op enige website-informatie staat die niet voorafgaande met de werkelijkheid, dan ingevoerde situatie waarin de woning zich bevindt, zoals deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen plaatsvinden, en wordt de woning in deze situatie/staat verkocht .