verkocht: 6464 GH KERKRADE, St. Pieterstraat 270-A, VERHUURD, luxe uitgevoerd 2 slaapkamer appartement te Chèvremont, Kerkrade. TE KOOP MET HUURDER

Voor bezichtigingen op: meld u aan PER EMAIL: info@wooncheckpunt.eu
Verhuurd appartement op de 4e verdieping met een goede huurder. Het appartement is gelegen op de 4e verdieping van een goed onderhouden complex (met lift) met parkeerplaats op privéterrein aan de achterzijde.

Ontvangsthal: Met de brievenbussen en lift naar de verdiepingen en eigen kelder
Op 4e Etage-indeling:
Appartement: Hal (6,80 X 1,51) met toegang tot de 2 slaapkamers, badkamer, meterkast, woonkamer
Slaapkamers: De slaapkamers zijn samen ( 4,45 X 2,83) en (1,95 X 3,02) groot.
Toilet: (1,52 X 0,84) Het toilet is apart gelegen.
Badkamer: De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en 2de wasmachine aansluiting.
Woonkamer: (5,82 X 5,78) De woonkamer met moderne open keuken.
Balkon: (rolluik) (2,70 x 1,79) zuid
Keuken: (2,93 X 2,10) De moderne keukenopstelling is vv vaatwasser, kooktoestel, afzuigkap, oven, inbouw koelkast en vriezer.
Berging: Vanuit de keuken is ook nog een berging met een wasmachine aansluiting te bereiken.

In het souterrain bevindt zich nog een privéberging van ca 6 m2.

BIJZONDERHEDEN:
– uitstekend onderhouden
– hele appartement met kunststof kozijnen en kunststof deuren
– rolluik aan de zonzijde
– grindvloer
– toilet en badkamer luxe betegeld

Opmerking: De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken af ​​het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de betalingsverplichting te deponeren.                        De koopovereenkomst is eerst tot stand gekomen, de koopovereenkomst is eerst ondertekend. 

Alle door ons uitgevoerde informatie over onroerende zaken, moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onder te treden, en is geheel vrijblijvend!
Alle afmetingen en afmetingen zijn bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleent. Indien in enige documentatie van op enige website-informatie staat die niet voorafgaande met de werkelijkheid, dan ingevoerde situatie waarin de woning zich bevindt, zoals deze koper heeft kunnen zien, en wordt de woning in deze situatie/staat verkocht .

Alle afmetingen en afmetingen zijn bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleent. Indien in enige documentatie van op enige website-informatie staat die niet voorafgaande met de werkelijkheid, dan ingevoerde situatie waarin de woning zich bevindt, zoals deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen plaatsvinden, en wordt de woning in deze situatie/staat verkocht .