VERKOCHT  binnen 14 dagen: Heerlen Zwollestraat 6, mooie tussenliggende woning, Nabij het Centrum van Heerlen. Leuke goed afgewerkte starterswoning met 3 slaapkamers, tuin, overkapping en kelder(2 kamers). Instapklaar en goed onderhouden.

Souterrain: Kelder: Ruime kelder met achteruitgang. Aansluiting voor was apparatuur en nog 2 extra ruimten(1- ingericht als kamer met laminaat).

Parterre: Voortuin met eigen parkeerplaats voor de deur, Entree: Hal met nieuwe meterkast, toilet, trap naar 2e verdieping, Toilet(2016), Woonkamer(2016) L vormig met verzegelde Marmerstonevloer, Keuken: (2016)Half open keuken met keuken installatie inclusief de navolgende apparatuur: 4 pits elektra kookplaat, luxe afzuigkap, oven en vaatwasser. Vanuit de keuken is er toegang tot de ruime betegelde tuin en de achteringang

Tuin: Ruim en betegelde tuin op het zuiden met terrasoverkapping over de gehele breedte van de woning.

1e verdieping: Overloop en 3 slaapkamers (3,05×3,65)(3,78×2,68)(2,76×2,77) met laminaat Badkamer: (1,10 x 1,30) betegelde badkamer met douch/stoomcabine, vaste wastafel.

2e verdieping: Zolder(beperkt) met vlizotrap  met de Huur CV ketel Volta € 26,- p.m.

Bijzonderheden:

Ideale starterswoning

De woning werd in 2016 voorzien van: Nieuwe Keuken, Nieuwe elektra gehele woning, Nieuwe woonkamer, Nieuw gestuukt, Nieuwe laminaat boven slaapkamers

Zonnepanelen  8 stuks 2017 (2200wp) huur/koop Volta

Grotendeels voor zien van rolluiken, voorzijde elektrisch

Op loopafstand van het centrum van Heerlen

De woning is uitstekend onderhouden

Instapklaar

Energielabel D

Opmerking: De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst is eerst tot stand gekomen, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website-informatie staat die niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.