Wooncheckpunt - Aankoopmakelaar
Подробнее на сайте: https://honeymedicine.ruhttps://forcehealth.ruhttps://enjoyhealth.ruhttps://boomhealth.ruhttps://firehealth.ruhttps://elmedicino.ruhttps://medicinearea.ruhttps://plusmedicine.ru https://youmedicine.ru
https://fullmedicine.ruhttps://primemedicine.ruhttps://luckmedicine.ru
https://qualitymedicine.ruhttps://caremedicine.ruhttps://italianmedicine.ru

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

  1. Oriënterend gesprek: Huidige situatie, het budget en de wens in de toekomstige woonsituatie.
  2. De makelaar maakt inzichtelijk wat de financiële mogelijkheden zijn. Wat voor regelingen zijn er; Bijvoorbeeld voor starters? En wat zijn de bijkomende maandelijkse kosten waar u nog geen rekening mee heeft gehouden?
  3. De makelaar schat het te kopen huis op de juiste waarde. Met gedegen kennis van de actuele markt kan de makelaar u goed adviseren. Om een juiste afweging te kunnen maken, geeft de aankoopmakelaar u bijvoorbeeld informatie over de wijk, bestemmingsplannen, relevante regelgeving, de bouwkundige staat van het huis of bijvoorbeeld informatie over een Vereniging van Eigenaren.
  4. De aankoopmakelaar kijkt tijdens bezichtigingen objectief met u mee naar de technische staat van het huis. Hij of zij kan u ter plekke vertellen of er sprake is van gebreken en u globaal informeren over de mogelijkheden tot verbouwing.   Beoordeeld ook de vraagprijs, analyseert de locatie.
  5. De makelaar beschikt over de ervaring om objectief en scherp te onderhandelen. Ook de praktische afwikkeling tot aan de Notaris wordt u adequaat uit handen genomen.
  6. De makelaar controleert de koopovereenkomst. De koopovereenkomst wordt opgesteld door de makelaar van de verkoper. De aankoopmakelaar checkt of alle gemaakte afspraken zijn vermeld.

Wat kost u nu een aankoopmakelaar? Geen moeilijke berekeningen en tarieven.

Helder een duidelijke afspraak. 

43% van onze woningen worden binnen een maand verkocht

DOET U GEEN AANKOOP DAN BETAALD U SLECHTS EEN VOORAF OVEREENGEKOMEN LAGERE TARIEF. 

Vraag een gratis verkoopadvies aan.