Woning Alert

Woning Alert

Op zoek naar een woning maar u heeft uw droomhuis nog niet gevonden? Meldt u dan aan voor de WoningAlert en u blijft op de hoogte van woningen binnen uw voorkeur.

Gemakkelijk, snel en uiteraard gratis.

aanmelden

Woning alert

Het werkt heel gemakkelijk, u meldt zichzelf aan via het digitale formulier, u geeft uw woningvoorkeuren aan. Zodra wij een woning aanbieden die past binnen uw profiel, sturen wij u een seintje zodat u een kijkje kunt komen nemen. Zo wordt het zoeken naar een woning nog eenvoudiger!

Vraag een gratis verkoopadvies aan.

Geen verplichtingen

Uw aanmelding is vrijblijvend en wij gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen om u te informeren over nieuwe woningen die binnen uw profiel passen. Wij zullen u (persoonlijke) gegevens nooit doorverkopen of gebruiken voor andere (commerciële) doeleinden. Mocht u tussentijds al een woning hebben gevonden, dan kunt u zich eenvoudig afmelden door een e-mail te sturen, telefonisch contact op te nemen of via onderstaande link.

Afmelden voor WoningAlert?

Indien u al een woning heeft gevonden of u bent niet meer (actief) op zoek naar een nieuwe woning? Dan kunt u zichzelf afmelden door ons een e-mail te sturen aan info@wooncheckpunt.eu. Uiteraard kunt u ons ook bellen of e-mailen om uzelf af te melden.


Type object


Objectvoorkeuren


Locatie