Woning Alert

Je woning Verduurzamen?

Wil je zelf je huis verduurzamen? Dat kan via Wooncheckpunt Makelaardij Heerlen en omstreken naar de Woonwijzerwinkel.nl!

Wat je zelf kunt en wilt doen, doe je zelf… en de rest doen wij de woonwijzerwinkel. 

 

Woonwijzerwinkel helpt je bij het verduurzamen van jouw woning in Limburg

In de Woonwijzerwinkel Limburg kan je zien én ervaren welke oplossingen er zijn op het gebied van duurzaam wonen. Er zijn diverse duurzame oplossingen te vinden; van eenvoudige verbeteringen tot technische installaties.

Budget

VERDUURZAMEN

AANMELDEN
 Woningscan

Doe de GRATIS woningscan

Gratis hulp en advies bij het verduurzamen van je huis

✔ We geven snel inzicht in wat realistisch is voor jouw huis

✔ We helpen bij het vinden van aannemers

✔ En vragen wij offertes voor je aan

✔ Met € 5.000,- WoonWijzerGarantie (Bekijk De 7 Zekerheden)

Doe de GRATIS woningscan!

AANMELDEN
Compleet

Woning

scan aanvraag

Samen 

Waterklaar!

Het veranderend klimaat zorgt voor extreme hoeveelheden neerslag met veel wateroverlast. Daarnaast worden de zomers juist heel droog. Droogte gaat regelmatig gepaard met hittestress. Gemeenten en waterschappen nemen allerlei maatregelen om wateroverlast en droogte in jouw omgeving te voorkomen.

Maar ook rondom je eigen woning kun je genoeg doen. Zo kun je bijv. regenwater vasthouden in je eigen tuin. Door minder tegels en meer groen maak je jouw tuin minder kwetsbaar tegen het veranderend klimaat en het is ook nog eens een stuk koeler in de zomer. Een heuse win-winsituatie: de maatregelen zijn goed voor je tuin, het klimaat en de biodiversiteit en je kunt meer genieten in je groene tuin. Dan ben je Waterklaar!

Check of er een subsidieregeling beschikbaar is voor jouw Waterklaar-aanpak.

Ga naar www.waterklaar.nl en kom op gesprek bij de Woonwijzerwinkel Limburg.

AANMELDEN

         Wij helpen je bij het verduurzamen van jouw woning in Limburg?

In de Woonwijzerwinkel Limburg kan je zien én ervaren welke oplossingen er zijn op het gebied van duurzaam wonen. Er zijn diverse duurzame oplossingen te vinden; van eenvoudige verbeteringen tot technische installaties. Om een keuze te maken uit de vele oplossingen kan je deze uitgebreid in onze showroom en adviescentrum aan de Roda JC Ring 61 unit I in Kerkraden bekijken. Er zijn oplossingen beschikbaar voor iedere woning en voor ieder budget. Onze adviseurs vertellen je graag wat er in jouw situatie mogelijk is en wat de kosten en opbrengsten zijn. Voor het beste advies verdiepen we ons graag in jouw situatie en geven wij je advies op maat. contactpagina.