Makelaars Richtlijnen in het kader van het Corona-virus

Het kabinet heeft onlangs vergaande maatregelen genomen in de strijd tegen het coronavirus.Deze maatregelen hebben voor iedereen invloed op het dagelijks leven.Ook voor ons kantoor heeft dit gevolgen.

Op basis van de richtlijnen van het kabinet en RIVM zijn er adviezen voor de makelaars gegeven waar ik mij aan houd. Dit betekent een aanpassing in de dagelijkse gang van zaken waarvoor ik uw begrip vraag.

Op de eerste plaats zal zoveel mogelijk telefonisch en digitaal worden uitgevoerd. Denk hierbij aan het tekenen van contracten op afstand en telefonische overleggen in plaats van huisbezoeken.

Bezichtigingen en taxaties ter plaatse zijn vooralsnog toegestaan mits de voorzorgsmaatregelen in acht worden genomen. Deze voorzorgsmaatregelen bestaan uit:

– indien een van de partijen (milde) klachten heeft wordt de afspraak afgezegd dan wel verzet;
– er worden geen handen geschud;
– er wordt tenminste 1,5 meter afstand tussen elkaar gehouden;
– hoesten en niezen in de elleboog.- zo weinig mogelijk overtollige mensen aanwezig bij het bezichtigingen; 

Open huizen en bezichtigingen met meerdere kijkers gelijktijdig worden momenteel niet gedaan.

Op basis van de richtlijnen probeer ik mijn klanten optimaal van dienst te zijn.Ik verzoek u echter rekening te houden met elkaar en begrip te tonen wanneereen afspraak niet mogelijk wordt geacht of afgezegd wordt. HEEFT U DUS MILDE KLACHTEN VAN ZIEK, VERKOUDEN EN/OF KOORTS BEL DAN DE AFSPRAAK AF AUB. wE VERZETTEN HEM DAN NAAR EEN ANDERE DAG EN TIJDSTIP. 43% van onze woningen worden binnen een maand verkocht, vraag een verkoopadvies aan, Dank U voor uw begrip en met respect,met de Vriendelijke groeten,Hoogachtend, Leo Pelserswww.wooncheckpunt.eu0455330487

Tags: coronabezichtigingenwoningenappartementenkopenverkopenhurengezondheidrespect waardebepalingverkoopadvies