VERHUURD: 6431 JA HOENSBROEK, Heisterberg 1 A. (De Dem en omgeving) FOR RENT: 01-01-2023 NEAR AFC NORTH BRUNSSUM (4,3 km, 8 minuten) OR AWACS GEILENKIRCHEN (11 km, 17 minuten)

REAGEREN PER EMAIL a.u.b. via deze site: wooncheckpunt@gmail.com

Luxe appartement op de 1e verdieping: Verrassend ruim, uitstekend onderhouden appartement. Het appartement is voorzien van woonkamer met moderne luxe open keuken, luxe badkamer, 2 slaapkamers, 2 balkons, 1 op het zuiden (15m2) 1 op de voorzijde (5m2). Privéberging. Zeer goed onderhouden, recent gebouwd appartement en instapklaar!

Ligging: Appartement is gelegen aan de Heisterberg en beschikt over prima infrastructurele verbindingen naar Heerlen/Aken, Sittard-Geleen/Eindhoven en Maastricht.  Daarnaast zijn in de directe nabijheid goede busverbindingen, scholen, supermarkten, restaurants, sport en recreatieve voorzieningen, voorhanden.

Indeling: Souterrain, Privéberging (4m2), Begane grond: Entree met bellentableau, intercom, brievenbussen, trappenhuis en lift.

Etage: 1e verdieping, entree/hal met toegang naar alle vertrekken. Woonkamer: Ruime woonkamer 35m2 voorzien van veel lichtinval en toegang naar het 1e balkon. Keuken: De goed onderhouden met zeer veel licht inval. De keuken is voor zien van een kastenwand met de volgende apparatuur, Koelvriescombinatie, spoelbak, is ook voorzien van een afzuigkap en 4 pits gaskookplaat en oven. Slaapkamers: 2 slaapkamers, Badkamer: Luxe badkamer is voorzien van ligbad en wastafel. Toilet: Apart toilet voorzien van hangcloset en fonteintje. Bijkeuken, Bijkeuken berging met de wasmachine aansluiting en cv-installatie. 2 Balkons: Een balkon bereikbaar via de woonkamer en 1 balkon (5m2) via de slaapkamer op het zuiden(15m2)

BIJZONDERHEDEN;

– De Huurprijs is vastgesteld op basis van het NL Huurpuntensysteem. – Appartement is uitstekend onderhouden, 2 Balkons, Cv-installatie is eigendom, – De huurder betaald zelf G/W/E. – Levensloopbestendig. – Prima starters appartement en zeer centraal gelegen. – Volledig geïsoleerd.  – Bouwjaar appartement 2001. – Voorzien van energielabel A. Huurders dienen in overleg aan te reiken, werkgeversverklaring, loonstroken, Papsoort, VOG-verklaring en IB 60 belastingformulier. 

Alle afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

De huurovereenkomst is eerst tot stand gekomen, eerst verhuurder en huurder de huurovereenkomst ondertekend.

AAN DEZE PRESENTATIE KUNNEN GEEN RECHTEN WORDEN ONTLEEND, DE MATEN EN PRIJZEN ZIJN CIRCA MATEN EN PRIJZEN.
Alle door ons uitgevoerde informatie over onroerende zaken, moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onder te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle afmetingen en afmetingen zijn bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden, ontleent. Indien in enige documentatie van op enige website-informatie staat die niet voorafgaande met de werkelijkheid, dan ingevoerde situatie waarin de woning zich bevindt, zoals deze koper heeft kunnen realiseren, en wordt de woning in deze situatie/staat verkocht /verhuurd.