TE HUUR: Kerkrade-centrum (Markt – Einderstraat 3) alle voorzieningen op loopafstand. Openbaar vervoer, parkeren. Het complex bestaat uit 12 appartementen verdeeld over 4 woonlagen. De woonlagen zijn ontsloten door een trap en lift. Brievenbussen. lift. 

APPARTEMENT Hal 2e verdieping:  te bereiken met de trap en lift Bij binnenkomst komt men in de royale hal die toegang biedt tot alle ruimtes in de woning.
Woonkamer
Een royale woonkamer voorzien van een grote raampartij welke zorgt voor veel lichtinval en een mooie lichte ruimte. (41m2)
Keuken
Een nette keuken beschikt over diverse boven- en onderkastjes en een spoelbak. Via de keuken is een kleine buitenruimte beschikbaar welke toegang biedt tot een tweetal bergingskasten.(7m2)
Slaapkamer 1
De eerste slaapkamer betreft een mooie ruime slaapkamer voorzien van een grote raampartij welke zorgt veel lichtinval. (8,3 m²)
Slaapkamer 2 De tweede slaapkamer is tegenover de eerste slaapkamer gelegen en voorzien van eenzelfde grote (17,6 m²) raampartij. Hierdoor is de kamer ook prima in te zetten als hobbykamer of werkruimte.
Badkamer
Badkamer voorzien van een douche en een enkele wastafel. (7m2)
Toilet
De woning is voorzien van een apart toilet gelegen aan de hal. Het toilet is ruim van opzet en voorzien van een fonteintje. (1 m²)
De kosten voor het naamplaatje bedragen € 25,– incl BTW.

KUNSTSTOF KOZIJNEN DUBBEL GLAS
Huurprijs is vastgesteld op basis van het (NL-puntensysteem)

BORG Er wordt standaard 2 maanden waarborgsom gevraagd. Afhankelijk van uw documenten / situatie kan er een hogere waarborgsom gevraagd worden. Aanleveren Salarisstroken, werkgeversverklaring, paspoort, bankafschriften, verklaring, goed gedrag.

AAN DEZE PRESENTATIE KUNNEN GEEN RECHTEN WORDEN ONTLEEND, DE MATEN EN PRIJZEN ZIJN CIRCA MATEN EN PRIJZEN.
De koopovereenkomst is eerst tot stand gekomen, nadat verhuurder en huurder de huurovereenkomst hebben ondertekend.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie over onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website-informatie staat die niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht/verhuurd.