VERKOCHT: Landgraaf, Henriette Roland Holststraat 28 (BELEGGINGSPAND verhuurd)

Deze verrassend karakteristieke HOEKWONING (1930) met 3 slaapkamers, tuin, badkamer, keuken en woonkamer is gelegen in het Lauradorp (Ubach Over Worms, Waubach, Landgraaf).Het is een mooi afgewerkte instapklare woning. De woning wordt verkocht voor beleggers en als beleggingspand verkocht met een huurdersovereenkomst voor onbepaalde duur. Jaarlijkse huuropbrengst ligt rond de € 7800,- per jaar. Een geschat rendement van 6,24 %  per jaar. In de buurt ligt de loopafstand van het Winkelcentrum Waubach, met Aldi, Plus, Kruidvat en lokale ondernemers.

INDELING:

Hal: entree trap naar 1e verdieping, keuken, toilet en woonkamer.

Woonkamer: (22,98 m2) (6.80 x 3.38m) een lichte laminaatvloer en beschikt over een vaste airconditioning. Openslaande deuren brengen u in de patiotuin.

Berging(buiten): (3,00 m x 1,50 m)

Toilet:  (1,10 x 0,98)

Keuken: (8m2) Een gesloten keuken met diverse inbouwapparatuur zoals koelkast, oven, wasemkap en CV Ketel (eigendom) Vanuit de keuken is er toegang naar de badkamer en de patiotuin (23 m²)

Badkamer: De ietwat gedateerde badkamer is voorzien van wastafel, ligbad, toilet en wasmachineaansluiting.

Tuin: De patiotuin (7.00 m x 3.25 m) is geheel beklinkerd, is naar wens te beplanten en geeft toegang tot de berging. En de achteringang.

1e Verdieping:

Slaapkamers: Slaapkamer 1 (3,50 x 3,50)

                       Slaapkamer 2 (3,50 x 3,00)

                       Slaapkamer 3 (3.00 x 2,00)

en een vaste trap naar de 2e verdieping

Zolder: bereikbaar via vaste trap, 4e zolderkamer.

Bijzonderheden

De eerste etage en zolder zijn in 2004 geheel gerenoveerd. Het pand is deels voorzien van Kunststof kozijnen met dubbelglas en rolluiken. 

De ietwat gedateerde badkamer is voorzien van bad, toilet en voorzien van aansluiting wasmachine. 

Airconditioned in de woonkamer

Grotendeels Kunststof kozijnen en rolluiken

Opmerking: De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de des betreffende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst is eerst tot stand gekomen, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website-informatie staat die niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.