VERKOCHT: 6446 AG BRUNSSUM, (Treebeek, Op de Vossen) ABC-straat 43, INSTAPKLAAR 

In Brunssum in de wijk Treebeek Noord (Op de Vossen) staat deze mooie modern gestylede, eengezinswoning met een zeer ruime woonkamer/open keuken, badkamer en 4 slaapkamers.

Door een stylist ingericht. Echt alleen schilderijen verwisselen en u bent instapklaar.

De zolder kan zo ingericht worden voor de thuiswerker als kantoor/werkruimte of appartement. (ca. 32m2)

 

De woning bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 73m² en heeft het Energielabel C. Er zijn ook 9 Zonnepanelen (eigendom) voor de duurzame energie.


De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Het Winkelcentrum Treebeek. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Brunssum, Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg N300 in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

Een hele leuke INSTAPKLARE woning, ingericht door een stylist, die je echt van binnen gezien moet hebben.

Begane grond: HAL(1,47 x 4,90) Meterkast, woonkamer en trap naar de 1e verdieping.  

Woonkamer: (7,33 x 3,95)In de sfeervolle en zeer ruime woonkamer met schouw.  Is voorzien van een design laminaat vloer. Doorgang naar de keuken, was keuken, toilet en het terrasje (geen tuin)  

Keuken: (3,84 x 2,59)Deze is voor zien van een aanbouw keuken met vaatwasser, 4 pits gasfornuis, afzuigkap en koelkast en voldoende kastruimte.  

Bijkeuken: (2,35 x 2,02) Wasmachine, plaats voor droger en design radiator.  

Toilet: (1,42 x 0,89)Mooie geheel betegeld toilet.  

Opbergkelder: Plaats voor diepvries en koelkast.  

Tuin: .(3,76 x 2,90)(Terrasje plaats voor en lounge tuinset en wat plantenbakken. Gezamenlijke achteruitgang met de buren.  1e verdieping: Via de beklede trap komen we aan de overloop. Daar liggen 3 slaapkamers en de badkamer.

 

Slaapkamers: De 3 slaapkamers zijn respectievelijk (3,39 x3,64), (3,11 x 3,60) en (2,88 x 1,42) groot waarbij 1 slaapkamer gebruikt wordt als Walking closet.   Badkamer: (2,64 x 2,00) Mooie design badkamer met een nieuw badmeubel, hangkast en geheel nieuwe inloopdouche met regendouche.

 

 Zolder: (6,37 x 5,00) De zolder is te bereiken via een vaste trap en de huidige bewoners hebben hier een appartement/slaapkamer gerealiseerd. Deze kamer is voorzien van dakkapellen 2 x. (1,35 x 0,90) (1,67 x 1,00)

Ook is er nog een bergruimte voor Cv-installatie. Let op de stahoogte in de nok (midden van de kamer) is meer dan 2,31 maar door het puntdak. Deze werk/slaapkamer is dan ook geschikt voor thuis werk of te gebruiken als hobbyruimte. Deze kamer is ca. 32 m². 

In 2021 gestukadoord, geïsoleerd afgewerkte ruimte.

Er is voldoende parkeerruimte voor de deur en omgeving van de Markt.


Bijzondere aanvullende informatie:

– Platte dak 2021 vernieuwd

– Zitgedeelte op binnenplaats

– Recht van overpad naar de achterzijde over perceel buren.

– Energielabel C.

– 9 zonnepanelen (14m2)(eigendom)
– Grotendeels hardhouten kozijnen
– woning is 2021 voorzien van nieuw stucwerk, nieuw schilderwerk, nieuwe stopcontacten

   nieuwe lichtschakelaars
– Keuken design 2021

– Cv-ketel is gehuurd

– Thermostaatkranen in het hele huis

– Laminaat 2021

– Jaloezieën in het gehele huis 2021.
– woning is grotendeels voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing

– Deze woning beschikt over een door een stylist ingerichte en de speelse ruime indeling

De koopovereenkomst is eerst tot stand gekomen, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend!  Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website-informatie staat die niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.