VERKOCHT: 6451 HJ SCHINVELD, Margrietstraat 5 2/1 kap woning, garage en tuin

In Schinveld (gemeente Beekdaelen) (op een centrale, maar rustige locatie gelegen, mogen wij u dit woonhuis, type 2/1 kap woning, garage en tuin, aanbieden. Het bouwjaar van het woonhuis dateert oorspronkelijk uit 1975. De woning beschikt verder over oa ruime keuken, 3 slaapkamers, een ruime bergzolder en 2 kelders.  Gelegen op loopafstand van de dorpskern en de uitgestrekte natuur en wandelgebieden. 

Indeling: Souterrain2 Kelders: 1 Provisie kelder en 1 witgoed en cv-installatie kelder (met de nieuwe cv-installatie 2021 Nefit HRC 3 v CW 5) (kruipruimte onder het hele huis) Parterre: Hal: Meterkast en Muurkast en eiken houten trap naar de 1e verdieping. Toilet: Betegeld toilet Woonkamer: Royale woonkamer van ca. 32m²  Keuken: (2,90 x 4,27)De keuken beschikt over een L-vormige keukenopstelling voorzien van oa de volgende apparatuur: koelkast, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap en oven. Met toegang toot garage en tuin. Tuin: Omsloten tuin en houten berging voor tuin materialen (Berging 3,10 x 2,94) Garage: (3,35 x 6,99)ruime garage met put en plat dak 1998. 

1e verdieping Overloop: 3 slaapkamers: De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers met vloerbedekking (3,88 x 4,31), (3,88 x 3,71) met ruime kast (1,34 x 0,80) (2,93 x 3,39). Badkamer: (3,35 x 4,07) Betegelde badkamer van douchecabine, toilet en dubbele wastafel met ombouwmeubel. 2e verdieping: Zolder met vlizotrap (er is ruimte voor een vaste trap) (2 kamers mogelijk) 

Bijzonderheden – Geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele en enkele beglazing. – Geheel voorzien van rolluiken onder en 1e etage – Hoofddak bijna geheel voorzien van houten onderdek. – Woning is uitstekend geschikt voor verdere VERDUURZAMING – De begane grond is volledig voorzien van mooie planken eiken vloer. – Op een royaal perceel (325m²) gelegen. – Deze woning beschikt over een speelse ruime indeling met veel gebruiksmogelijkheden. – De woning is centraal gelegen nabij diverse voorzieningen, winkels, scholen,   openbaar vervoer en sportverenigingen. – Diverse natuur-en-wandelgebieden in de directe omgeving gelegen. – Alle afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Opmerking: De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken af ​​het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de betalingsverplichting te deponeren. De koopovereenkomst is eerst tot stand gekomen, eerst koper en verkoper ondertekend. 

Alle door ons uitgevoerde informatie over onroerende zaken, moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onder te treden, en is geheel vrijblijvend! 

Alle afmetingen en afmetingen zijn bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie van op enige website-informatie staat die niet voorafgaande met de werkelijkheid, dan ingevoerde situatie waarin de woning zich bevindt, zoals deze koper heeft kunnen zien, en wordt de woning in deze situatie/staat verkocht .