VERKOCHT: 6374 GD LANDGRAAF, Schoolstraat 7, in het winkel/centrum van Waubach(Plus, ALDI, Kruidvat etc.), Landgraaf en nabij de sportvelden van o.a. UOW02, Tennisvereniging, Schutterslokaal en Atletiekbaan. Alle basis voorzieningen zoals scholen, winkels liggen op loopafstand.

De woning is gelegen in de dorpskern, Waubach op goede stand-in een eenrichtingsstraat ligt deze tussenliggende ZEER RUIME woning, onderhouden, met een vaste trap naar de geheel gerenoveerde, geïsoleerde en nieuw ingerichte ruime zolder verdieping. 13 zonnepanelen.

De woning heeft daardoor 4 slaapkamers, badkamer, keuken, toilet, via een deur met glas-in-loodramen komt in de L-vormig woonkamer met toegang tot keuken, bijkeuken en tuin. In de tuin staat een ruime berging met zolderverdieping. Aparte Achterom via gesloten betegelde gang en doorgang door de keuken.

Hal: bij binnenkomst komt u in een en authentieke, ruime hal met marmervloer. Die u naar de woonkamer, toilet, meterkast en de eiken houten trap naar de eerste verdieping, brengt. Design radiator met spiegel.

Toilet: betegeld met fontein.

Woonkamer: Is een L-vormige woonkamer met plankenvloer, tuin via een schuifpui bereikbaar. Aan deze woonkamer ligt de gesloten keuken en een bijkeuken. Met ook een mogelijkheid om naar de tuin en de buitenberging te gaan.

Tuin: Zonnige tuin: Is ook geheel betegeld. Geheel omsloten, sfeervol met terrassen.(12.00 x 6,00)

Berging: Een betegelde berging met een zolderverdieping.

Keuken: Vanuit u de keuken kunt u naar de bijkeuken met de witgoed aansluitingen, een berging en de tuin. De gesloten keuken is voor zien van een granieten vloer en een moderne keuken opstelling. Het keukenaanrechtblad is van graniet, diverse apparatuur o.a. inductie kookplaat, afzuiging, vaatwasser, koelkast en combimagnetron.

Bijkeuken: wasmachine, droger en opslagruimte (2,96 x 1,94m)

Via een aparte gang (1,00 x 8,30m) met tegelvloer, bad geiser en toegang tot de kelder, brengt u tot aan de voorzijde van de Schoolstraat (fietsen naar binnen afvalbakken, etc.)

Kelder: geheel betegeld en verdeeld in 2 betegelde kelders.

1e verdieping: Via de hal op de 1e verdieping komt u in een ruime badkamer.

Badkamer: (3,64 x 3,69)Met inloopdouche, 2e toilet, 2 badmeubel met vaste wastafel, en bad met whirlpool, designradiator.

Slaapkamers: 3 slaapkamers. (3,68 x 3,52)(3,44 x 3,72)(3,51 x 4,51)

2e verdieping:
Via een vaste eiken houten trap komt u in een halletje met deur en dan de zeer ruime zolderruimte.(44m2) Deze ruimte is gerenoveerd, geïsoleerd en is de grootste verblijfsruimte met 2 ramen. Bovendien is er nog een kleine vide(2,09 x 1,27) met slaapruimte. Laminaat vloerbedekking.

Bijzonderheden:
– De woning is gebouwd met muren van baksteen
– De gehele begane grond en de 1e verdieping (behalve badkamer) is voor zien van een plankenvloer.
– Woning is deels voorzien van aluminium -en deels voorzien van kunststof kozijnen
– Woning is geheel voorzien van dubbel glas
– Cv-installaties (Remeha Calenta HR CW4) en Bad (volta)geiser zijn eigendom.
– Zonnepanelen: 13 STUKS huur/koop gemeente € 44,-p.m. Leveren stroom met een terugbetaling
tussen € 700,- en € 800,- per jaar (afhankelijk van het elektra gebruik)
– Energielabel E (zonder de opname van de geïsoleerde zolder)
– 2 meterkasten (apart in de bijkeuken en de hal)

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk binnen 1 week nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak pas dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheidsvereiste).

Alle door ons kantoor verstrekte informatie over onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.