TE KOOP: 6461CV KERKRADE-CENTRUM , Marktstraat 37, een ruim woonhuis 4 slaapkamers, tuin, 2 garages en een aantal parkeerplaatsen.

In Kerkrade op loopafstand (50meter)van de Markt en in het Centrum mogen wij u deze zeer ruime 2/1 dak cq half vrijstaand woonhuis met 4 slaapkamers, tuin, 3 kelders, 2 garages en 2-3 parkeerplaatsen aanbieden. De woning, garages, tuin en het perceel zijn gelegen aan de Markstraat 37, Kerkrade.

BEZICHTIGINGEN: Maak even een email naar: wooncheckpunt@gmail.com voor een afspraak

Indeling:
Begane grond
:
Middels de hal/entree met meterkast, thermostaatkraan op de verwarming

Woonkamer: Houtenvloer met open haard, toegang tot het toilet en de kelders, deur naar de 1e etage.

Keuken: De keuken is geheel afgewerkt en heeft een aanbouwkeuken met gaspit, met afzuigkap. De keuken loopt door naar de badkamer met bad, douche, designradiator en wandmeubel.

Overkapping: Middels de schuifpui kom op het ruim betegeld terras met overkapping (5,27 x 2.95), verlichting en   lichtkoepel.

Tuin: Kleine tuin midden pad betegeld (16 x 5,27) De onderhoudsvriendelijke tuin met terras en ruime overkapping (5,27 x 2,95) is gelegen op het verdeeld.
In de tuin kunt u heerlijk genieten en heeft u veel privacy.

Garage.; ruime garages (6,08 x 2,87)(3,50 x 6,08) met afstandsbediening en sectionaal deur, toegang tot de tuin.

1 e Verdieping: Slaapkamer 1; (5,34×3,97) Slaapkamer 2: (3,48 x 2,50), Beiden voorzien van laminaat. Badkamer: 3,48 x 1,12 met meubels, toilet, designradiator, inloopdouche geheel betegeld.  

2 e Verdieping: voorzien van een laminaat/houten vloer Via een deur gaat je met een vaste trap naar  de 2 e verdieping, maar er zijn nog geen 3 kamers. Slaapkamer 1 met wastafel ( 3,51 x 3,37), Slaapkamer 2 groot (3,44 x 3,99), Oude badkamer lege ruimte (1,40 x 0,90), Opslagkamer 1 gewone kamer (3,95 x 1,78),

 Bijzonderheden:
– De woning is gedeeltelijk geïsoleerd. 
– Energielabel F, – De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. De woning heeft ook enkele kunststof kozijnen en algemene rolluiken.
– De woning is voorzien van een Cv-ketel welke eigendom is. – De woning is geheel voorzien van rolluiken waarvan enkele
elektrisch bedienbaar. – De gehele woning is voorzien van 3 kelders – De 2 garages en een aantal parkeerplaatsen in het Centrum – De woning is verhuurd geweest. – De zijgevel is in 2023 de toegevoegd vernieuwd.

AAN DEZE PRESENTATIE KUNNEN GEEN RECHTEN WORDEN ONTLEEND, DE MATEN EN PRIJZEN ZIJN CIRCA MATEN EN PRIJZEN. 

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. 

De koper dient deze binnen 2 weken om het financieringsvoorbehoud te doorlopen bij de betalingsverplichting te deponeren. 

De koopovereenkomst is eerst tot stand gekomen, nadat verkoper en koper de huurovereenkomst hebben ondertekend. 

Alle door ons kantoor verstrekte informatie over onroerende zaken, moet worden beschouwd als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend!

Alle huishoudelijke maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. 

Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden verleend. Indien in enige documentatie van op welke website-informatie dan ook de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, aanwezig is, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze beperkte situatie/staat verkocht /verhuurd