(Koop) Woningen
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Items beginnend met H

Heerlen - Montgomerystraat 6

Heerlen - Montgomerystraat 6 - € 235000,-

ONDER BOD: Heerlen, Montgomerystraat 6  een vrijstaande, geschakelde woning,  met 3 slaapkamers, badkamer, garage, een betegelde tuin op het zuiden.  In de zeer geliefde wijk Heerlerbaan. Op goede en kindvriendelijke locatie  gelegen woonhuis. - Scholen voor basisonderwijs liggen in de buurt en het centrum van Heerlen met   alle voorzieningen ligt op enkele fietsminuten gelegen.
- Uitstekende aansluiting op verbindingswegen N300 en A76 naar Aachen, Maastricht   of A2 Eindhoven.
- In de buurt van 2 winkelgebieden (De Bautsch en Heerlerbaan) supermarkten, winkels, ziekenhuis, snelwegen en bus

15 minuten van Afcent Brunssum (8,8 km en 16 km) 25 minuten van AWACS Geilenkirchen (D)

Opmerking: De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst is eerst tot stand gekomen, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie over onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend!
Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website-informatie staat die niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.

Heerlen - Rietveldstraat 7

Heerlen - Rietveldstraat 7 - € 195000,-

Ruime tussenliggende woning

VERKOCHT Heerlen Rietveldstraat 7 tussenliggend ruime woning
In de populaire woonwijk Nieuw Husken ligt deze uitgebouwde riante woning aan de rand van het park. Deze uitstekend geïsoleerde woning heeft vier slaapkamers (dakkapel), een luxe badkamer, een grote woonkamer en een leefkeuken in de aanbouw. Een schuifpui leidt naar de onderhoudsvriendelijke achtertuin met houten tuinhuis. Alle basisvoorzieningen en de uitvalswegen liggen in de nabijheid en de wijk is bijzonder kindvriendelijk aangelegd.


Heerlen - Sikkelhof 3

Heerlen - Sikkelhof 3 - € 290000,- k.k.

INSTAPKLAAR

VERKOCHT OVB BINNEN 7 dagen HEERLEN, Sikkelhof 3: In de wijk Heerlerbaan. Op goede en kindvriendelijke locatie gelegen (woonerf met uitzicht op park) half vrijstaand (2/1 kap) woonhuis met o.a. 3 slaapkamers, 4e ruime kamer op de afgewerkte zolder, garage. Een fraai onderhouden betegelde tuin. 
Het pand verkeert in goede staat van onderhoud en is in-stap-klaar.

Heerlen - Sint Franciscusweg 24

Heerlen - Sint Franciscusweg 24 - € 260000,-

VERKOCHT BINNEN 14 DAGEN: Heerlen, Sint Franciscusweg 24, staat deze luxewoning met stadstuin

Heerlen, Centrum, Sint Franciscusweg 24, ligt deze tussenliggende luxe afgewerkte woning met ruime patiotuin. De woning is luxe uitgevoerd. En instap klaar. Op loopafstand van Heerlen Centrum, Aambos en het wandelgebied aldaar. Het Grotiusscollege en Bernadinuscollege, het Winkelcentrum Heerlen liggen ook in de directe omgeving op loopafstand, Nabij de uitvalswegen, provinciale en autosnelwegen Maastricht, Heerlen, Geleen, Aken en Hasselt.

Een luxe uitgevoerd en instap klare tussengelegen woonhuis, 4-5 RUIME slaap- werkkamers, luxe badkamer, luxe keuken, luxe toilet, ruime woonkamer met open haardkachel. Uitstekend geschikt voor starters en gepensioneerden.

Een aangelegde onderhoudsvriendelijke stadstuin met berging. Het hele pand is bijna geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas. De woning is, instap klaar en luxe uitgevoerd en uitstekend onderhouden.

 

Heerlen - Zwollestraat 6

Heerlen - Zwollestraat 6 - € 156000

VERKOCHT binnen 14 dagen: Heerlen Zwollestraat 6, mooie tussenliggende woning, Nabij het Centrum van Heerlen. Leuke goed afgewerkte starterswoning met 3 slaapkamers, tuin, overkapping en kelder(2 kamers). Instapklaar en goed onderhouden.