(Koop) Woningen
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Items beginnend met H

Heerlen - Rietveldstraat 7

Heerlen - Rietveldstraat 7 - € 195000,-

Ruime tussenliggende woning

VERKOCHT OVB Heerlen Rietveldstraat 7 tussenliggend ruime woning
In de populaire woonwijk Nieuw Husken ligt deze uitgebouwde riante woning aan de rand van het park. Deze uitstekend geïsoleerde woning heeft vier slaapkamers (dakkapel), een luxe badkamer, een grote woonkamer en een leefkeuken in de aanbouw. Een schuifpui leidt naar de onderhoudsvriendelijke achtertuin met houten tuinhuis. Alle basisvoorzieningen en de uitvalswegen liggen in de nabijheid en de wijk is bijzonder kindvriendelijk aangelegd.


Heerlen - Sikkelhof 3

Heerlen - Sikkelhof 3 - € 290000,- k.k.

INSTAPKLAAR

VERKOCHT OVB BINNEN 7 dagen HEERLEN, Sikkelhof 3: In de wijk Heerlerbaan. Op goede en kindvriendelijke locatie gelegen (woonerf met uitzicht op park) half vrijstaand (2/1 kap) woonhuis met o.a. 3 slaapkamers, 4e ruime kamer op de afgewerkte zolder, garage. Een fraai onderhouden betegelde tuin. 
Het pand verkeert in goede staat van onderhoud en is in-stap-klaar.

Heerlen - Sint Franciscusweg 24

Heerlen - Sint Franciscusweg 24 - € 260000,-

TE KOOP: Heerlen, Sint Franciscusweg 24, staat deze luxewoning met stadstuin

Heerlen, Centrum, Sint Franciscusweg 24, ligt deze tussenliggende luxe afgewerkte woning met ruime patiotuin. De woning is luxe uitgevoerd. En instap klaar. Op loopafstand van Heerlen Centrum, Aambos en het wandelgebied aldaar. Het Grotiusscollege en Bernadinuscollege, het Winkelcentrum Heerlen liggen ook in de directe omgeving op loopafstand, Nabij de uitvalswegen, provinciale en autosnelwegen Maastricht, Heerlen, Geleen, Aken en Hasselt.

Een luxe uitgevoerd en instap klare tussengelegen woonhuis, 4-5 RUIME slaap- werkkamers, luxe badkamer, luxe keuken, luxe toilet, ruime woonkamer met open haardkachel. Uitstekend geschikt voor starters en gepensioneerden.

Een aangelegde onderhoudsvriendelijke stadstuin met berging. Het hele pand is bijna geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas. De woning is, instap klaar en luxe uitgevoerd en uitstekend onderhouden.

 

Heerlen - Zwollestraat 6

Heerlen - Zwollestraat 6 - € 156000

VERKOCHT OVB binnen 14 dagen: Heerlen Zwollestraat 6, mooie tussenliggende woning, Nabij het Centrum van Heerlen. Leuke goed afgewerkte starterswoning met 3 slaapkamers, tuin, overkapping en kelder(2 kamers). Instapklaar en goed onderhouden.